Megakarnak buktatni tesiből! Most mitcsináljak?
Hát az tuti, hogy már nem hiányozhatsz 1 óráról sem, ez az első lépés. A mi tesitanárunk pl olyan, hogy ha látja rajtad, hogy erőlködsz, de nem sikerül valami akkor is megadja a jobb jegyet, mert nála az számít, hogy próbálkozol. Szerintem a te tanárod is értékelni fogja ha látja, hogy tényleg nagyon igyekezel.
Egyébként a pótvizsga nem szokott olyan szörnyű lenni, ezt csak azért mondják a tanárok, hogy megijedj és kezd el tanulni/tesizni. Én tavaj buktam meg tesiből (pont azért mert nem tesiztem), a pótvizsga annyiból állt, hogy futottam 5 percet, kosárlabdával dobtam párat és bukfencet csináltam :D
Nem kell nagyon megijedni, ha megbuknál se, de azért tegyél meg még minden tőled telhetőt ebben a 2 hónapban még!
Ha ügyetlen vagy, akkor nem buktathatnak meg (mivel készségtárgy), DE HA NEM VESZEL RÉSZT AZ ÓRÁN, akkor igen.
Mivel ezt a részt már kimeritetted, kizárólag a tanár jóindulatán múlik, hogy elismeri-e az évedet. Úgyhogy jobb, ha igyekszel. De ilyen hozzáállással - amit az elején irtál - ne csodálkozz, ha kivágnak az iskolából is.
B aszol tesizni?! Ez nagyon gáz. Azért mert valaki nem egy torna fenomén, még nem fogják megbuktatni, viszont, ha ilyen a hozzá állásod, ne csodálkozz.Azt írtad várod a középiskolát. Nos, nem akarlak elkeseríteni, de ott is lesz tesi! Sokkal keményebb, mint az általánosban.
Viszont továbbtanulni nem fontos, mehetsz kapálni is.
Próbáltad már? Csak egyszer gondolkozz el ezen és állítom máshogy állsz majd a dolgokhoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!