Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megakarnak buktatni tesiből!...

Megakarnak buktatni tesiből! Most mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Félévkor voltam 3-as, de tesitanárom év elején azt mondta, ha így folytatom bukás lesz. Nem lett. De most idén vagy 2 hónapig nem tesiztem, és lett egy csomó egyesem... Mert az a nagy igazság... hogy... b aszok tesizni, sőr sz arok az egész iskolára, de azért meglesz mindenből a 3as... Ma mondta, hogy pótvizsgán tuti megfogokbukni, mert amit ott kell teljesíteni, képtelen vagyok. És most maradék 2 hónapban kéne magam összeszedni valahogy... De nemtudok jól teljesíteni! Ok, hogy átöltözök, de most megyünk futni.. És abból mindig beszedem az egyeseket, mert asztmám van.-.- Valahogy nem lehetne megoldani a dolgot? Jó annyit tudok,hogy innentől kezdve mindig tesiznem kell... De ha mégis megbukok? Azt mondta, akkor évet kell ismételnem,amit meg tuti nemfogok, mert aligvárom a középiskolát, és ráadásul hatalmas nagy égés.. meg 1 évet elpocsékolok.:O De elmondtam msn-en itthon egy barátnőmnek.. Aki tavaly volt nyolcadikas, és énekből akarták meghúzni,de azt mondta megkellett, hogy adják a kettest,mert ez készség tantárgy, akárcsak tesi,rajz,média,stb. A tanár amúgy is utál.:/ Mit tudnék csinálni, hogy ne bukjak meg? Ja és olyan válaszokat nemkérek, hogy késő,meg stb. 14/L-nyolcadikas
2010. ápr. 9. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát az tuti, hogy már nem hiányozhatsz 1 óráról sem, ez az első lépés. A mi tesitanárunk pl olyan, hogy ha látja rajtad, hogy erőlködsz, de nem sikerül valami akkor is megadja a jobb jegyet, mert nála az számít, hogy próbálkozol. Szerintem a te tanárod is értékelni fogja ha látja, hogy tényleg nagyon igyekezel.

Egyébként a pótvizsga nem szokott olyan szörnyű lenni, ezt csak azért mondják a tanárok, hogy megijedj és kezd el tanulni/tesizni. Én tavaj buktam meg tesiből (pont azért mert nem tesiztem), a pótvizsga annyiból állt, hogy futottam 5 percet, kosárlabdával dobtam párat és bukfencet csináltam :D

Nem kell nagyon megijedni, ha megbuknál se, de azért tegyél meg még minden tőled telhetőt ebben a 2 hónapban még!

2010. ápr. 9. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
szerintem a tesi nem készség tantárgy! Mellesleg ha ilyen lusta vagy abból később még komoly egészségügyi gondjaid lehetnek - mondhatni nem fogod megúszni büntetlenül ha fejlődésed legfontosabb szakaszában nem mozogsz eleget. Szóval tesizzél mindig, és szépen adagold a terhelést, nem kell egyből lefutni a maratont
2010. ápr. 9. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne szólj be a tanárnak!(Lehet, hogy most se szólsz vissza neki, ezentúl se tedd)Lássa rajtad, hogy akarod.( Az a lényeg, végülis készségtantárgy.)
2010. ápr. 9. 18:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg asztmás vagy, akkor könnyített vagy gyógytesire kéne járnod. Erről nem volt szó?
2010. ápr. 9. 18:34
 5/11 anonim ***** válasza:
hm.. anno nem volt tesiből pótvizsga, de ha meg akar buktatni, nagyon a bögyében lehetsz... pont tesiből megbukni... no mindegy.. adj bele mindent, és ha még a végén is csakazértis meg akar buktatni, mert ilyen tanár is van, akkor gyorsan mentesd fel magad, úgy nem adhat semmilyen jegyet, de csak akkor, ha a tanár ilyen, és nem a te viselkedésedre ilyen.. amúgy meg vállald a flegmaságod következményeit:)
2010. ápr. 9. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ügyetlen vagy, akkor nem buktathatnak meg (mivel készségtárgy), DE HA NEM VESZEL RÉSZT AZ ÓRÁN, akkor igen.

Mivel ezt a részt már kimeritetted, kizárólag a tanár jóindulatán múlik, hogy elismeri-e az évedet. Úgyhogy jobb, ha igyekszel. De ilyen hozzáállással - amit az elején irtál - ne csodálkozz, ha kivágnak az iskolából is.

2010. ápr. 9. 18:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyolcadikban én is csak kegyelemkettest kaptam tesiből, mert szintúgy nem bírtam a futást, bár a tanár azt hitte, kamuzok. Viszont én nem voltam flegma, hanem mindig tisztelettudó, talán azért nem buktatott meg. Pedig távolugrani szerettem... De mindegy.
2010. ápr. 9. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

B aszol tesizni?! Ez nagyon gáz. Azért mert valaki nem egy torna fenomén, még nem fogják megbuktatni, viszont, ha ilyen a hozzá állásod, ne csodálkozz.Azt írtad várod a középiskolát. Nos, nem akarlak elkeseríteni, de ott is lesz tesi! Sokkal keményebb, mint az általánosban.

Viszont továbbtanulni nem fontos, mehetsz kapálni is.

Próbáltad már? Csak egyszer gondolkozz el ezen és állítom máshogy állsz majd a dolgokhoz!!

2010. ápr. 9. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
ahogy előttem is írták, középiskolában is van tesi+ ha tovább tanulsz majd ott is lesz! lehet h csak 1 félév v 2, de azt is teljesíteni kell, még ha 0 kredites is, mivel az aláírást meg kell szerezni! és a hiányzásokat ott is számolják! szóval ha el akarsz valamit érni az életben, néha azt is meg kell tenni amit nem szeretsz mert hozzátartozik a dologhoz... :/
2010. ápr. 9. 19:39
 10/11 anonim válasza:
Ha tényleg oda kerülsz, akkor a tesitől a pótvizsgától ne félj. Én is sajnos oda kerültem, de cska ijesztgetés volt, hogy milyen nehéz... Be kell magolni pár elméleti dolgot, és megcsinálni néhány alap gyakorlatot.
2010. ápr. 10. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!