Sírok, bőgök! Nem birom már! Holanp szóbelizek de nem tudok semmit! Nembirja felfogni az agyam! Nagyon félek! Mitcsináljak?
Húgom higyj, és bízva bízzál! Mikor a kezedben lesz a tétel, az Úr megvilágosítja elmédet, és egyszerre minden kitisztul!
Vagy nem, de akkor még mindig ott a pótvizsga!
:)
én is holnap megyek, én is izgulok.
csak a Jókaitól ments meg Uram engem:D
Mintha csak én lennék! Szóbeli előtti nap 10 percenként kapott el a sírógörcs, úgy éreztem, semmit sem tudok, és minden, amit tudtam összekavarodott. Az utolsó pár napban nyugtatón és kávén éltem (NEM, ez nem jó megoldás, én is jól tudom, senki ne csinálja ezt, mert baromság!). A legjobb, amit tehettem az volt, hogy leültem beszélgetni édesanyámmal, nem az érettségiről, hanem úgy mindenféléről. Azután kicsit megnyugodtam, és nekiálltam átnézni a már egyszer megtanult tételeket. Lefekvéskor végiggondoltam, hogy mi az, amit szeretnék húzni. Végül a magyarom és a törim is 100%os lett, persze ehhez az is kellett hogy jó tételt húzzak ki.
Szóval kitartás, és sok sikert holnapra! Menni fog. Gondolj arra hogy utána már csak nevetni fogsz rajta, h milyen buta is voltál, hogy ennyire paráztál!
Én ma vizsgáztam..bukó lett...tegnap már tudtam, h nem tudok semmit és nem stresszeltem magam az utolsó pillanatokban.
De ha érettségizel az más, mert az több év tananyaga és biztos h sok olyan dolog van amit az órákon megjegyeztél és most nem is gondolod h tudod :D Én azért buktam mert csak egy féléves tárgyról van szó, semmi alap nem volt az agyamban előtte, nem volt mihez kötni és ráadásul filozófia :S
ezért utálom a magyar oktatást, mert normális tinédzserekből otthon bőgő idegbeteg felnőtteket csinál. ennyi.
mellesleg én közel 10 éve értem, és ha én át tudtam menni, akkor te is át fogsz tudni.
ne felejtsd el, hogy a fellépés, a viselkedés is nagyon sokat számít. a tanárok is csak annak tudnak segíteni, aki nem hagyja el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!