Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sírok, bőgök! Nem birom már!...

Sírok, bőgök! Nem birom már! Holanp szóbelizek de nem tudok semmit! Nembirja felfogni az agyam! Nagyon félek! Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

es nem csak a magyar oktatas, hanem a roman is ezt csinalja, mar egy hete bogok...es megyek neki a falnak olyan ideges vagyok. pedig annyit tanultam...mondjuk nekem meg romanbol is kell erettsegiznem, az a kiakaszto:((

bocsi az OFF-ert

szerintem is eszedbe jut ami kell. amugy is szobelin nem nagyon vagnak el. legyel ugyes, ird meg mi volt.

2009. jún. 23. 07:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Mindenki izgul az érettségi előtt, ne add fel, ha egy picit is tanultál, sikerülni fog!
2009. jún. 23. 09:51
 13/16 anonim ***** válasza:

Valószínű már bent ülsz és érettségizel,100%ra,de azért leírom:)

Anno 3 éve,ballagás napjától,amint elhagytuk a sulit,mint egy bolond úgy sírtam,egészen hétfőig amikor elkezdtük.Nemtudtam semmit,a matek húzós volt,mivel addig 1.7el löktek át(gimnáziumban),a többitől is paráztam,ráadásul ideges voltam,hogy barátnőm nem babázik e le,mivel ő is izgulós fajta volt és közel volt már a szülés időpontja,de túléltük:)

Aztán én egy hónapig mint egy nyugalom,nem voltam ideges semmi bajom sem volt,bejártunk suliba filozófia korrepre(az volt az 5. mert hát utolsó éves gondoltam könnyű lesz),aztán eljött a szóbeli napja,hánytam,idegbeteg voltam sírtam stb...nem tudtam semmit,azért jópont hogy rizsabajnok vagyok,egy mondatból is 2 A/4es oldalt írok,ezzel nem volt gond,de mi van ha olyat kapok amiről azt sem tudom,hogy eszik e vagy isszák:D

Nah nekem nagy mákom volt,töriből 5ös lett az írásbeli,max lerontani tudtam,de nem,kihúztam azt az egy tételt amiről azt hittem,hogy úgysem kapom,mégis úgy dőlt belőlem a szó,hogy én is csodálkoztam,amiben bizonytalan voltam,azt nem mondtam,hanem sugalltam a tancinak,hogy kérdezzen:D

Irodalomból mákom van mert 3évig imádtam(ofitanárcsere miatt uccsó évem pocsékba ment),kihúztam az Odüsszeiát,nem olvastam de láttam a filmet,tudtam rizsázni,úgyhogy szerencsém volt:DIgaz csak 3ast kaptam,de annyi volt az írásbelim is(ne firtassuk miért,nem én voltam felháborodva egyedül egy lány az osztályból vizsgáltatta is a dolgozatát és neki 2 helyett 4 lett volna de hát).A matekom 3as lett,majdnem 4 a tanár is csak nézett:D,az angol könnyű volt,már megvolt a közép 'c"-m könnyen ment:DVégül a filozófia amiből azthittem ottmaradok.Nem tudtam,tanulgattam,de nem maradt meg úgyhogy gondoltam ezen áll vagy bukik isten engem úgy segéljen alapon XD, húztam és nem tudtam,mondtam mi van húztam póttételt,akkor fogtam fel,hogy hohóóóó most lehet megbukom és akkor nemtudom mi talán egy csoda,vagy a tündékeresztanya,buddha,isten ki miben hisz odavezette a kezem arra az egy tételre amit tudtam,de azt is csak azért mert olvastam,Orwell 1984 tételére,akkora felüdülés volt,hogy én azthittem otthelyben orgim lesz:DElkezdtem magyarázni,aztán kicsit belezavararodtam,hirtelen nem jutottak eszembe a nevek de gondoltam ez legyen a legkisebb,végül beszóltam a tanárnak,hogy nem vagyok filozofikus alkat,nem készülök a pályára sem adjon egy kettest és már itt sem vagyok,ezt pedig ő max ponttal nyugtázta tehát annyira mégsem lehettem rossz:D

Szóval hidd el mindenki veled lesz akkor csodák istenek,ezek azok,sikerülni fog:D

2009. jún. 23. 10:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Már valószínűleg túl vagy rajta és felszabadultan, boldogan sétálgatsz a szakadó esőt is szépnek látod és büszke vagy magadra (teljesen jogosan!!), mert érett vagy!!! :)))

Azért tudom ennyire pontosan, mert én tegnap éltem át, rettegtem, hogy meg fogok bukni, pedig az írásbelik jók lettek (4-5) és irodalomból kihúztam a kedvenc tételemet, nyelvtanból a gyakorlatnál megszállt az ihlet és csodák csodájára sikerült!!:) Utána jött a töri... na ettől féltem a legjobban, töri szakos elnök, aki mindenbe beledumál, olyan dolgokat mond a végén, hogy a tanárok se nagyon értik. Kihúztam a hidegháborút... majdnem visszadobtam, hogy na én ehhez nem tudok hozzászólni, de kaptam egy 2 oldalas segédanyagot és olyan szép kis feleltet mondtam, hogy még a kötözködős elnöknek is tetszett. Ennyit az érettségiről! :)

Amíg nem vagy túl rajta azt mondod hogy milyen nehéz, de utána úgy jössz ki, hogy "ja csak ennyi volt? ezért izgultam?":D és a tanárok is kedvesek, segítőkészek lesznek, nem célja senkinek, hogy megbukj, és minden eszedbe jut, csoda történik és megvilágosodsz.

Bocsi a kisregényért, de még nagyon friss az élményem.:D

Ja és gratulálok a friss érettségidhez!!;):):D

2009. jún. 23. 11:10
 15/16 anonim ***** válasza:

na túl vagyok rajta.

1848/49-es forradalaom át se néztem, akkor sem tanultam meg.

szépen elolvastam a forrást, térképek ill. térkép hátulja. azt mondta, h jó lett:D

2009. jún. 23. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:
23%

Mit nem bír fölfogni az agyad?

A magyar töri nem olyan nehéz

2015. febr. 5. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!