Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kredittúllépési díjnál ez...

Kredittúllépési díjnál ez hogy van?

Figyelt kérdés
Én úgy tudtam, hogy 180 teljesített kredit után a többit ki kell fizetni. Az évek során felvettem több hulladék tárgyat, hogy meglegyen a kreditem, de amit nem volt kedvem teljesíteni valami miatt azt hagytam, hiszen gondoltam semmi baj nem lehet belőle. Most ott vagyok, hogy még egy félév van hátra, ahol pár kreditet kell szereznem, tehát a kreditem <180, de most kaptam egy levelet, hogy fizetnem kell (nem is keveset), mert túlléptem a krediteket. Arra gondolok, hogy a felvett, de nem teljesített krediteket is beleszámolják, amivel pedig elég emberesen túlléptem a 180-at. Ez így lenne?
2016. máj. 12. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez így van. Nem a teljesítése számít, hanem a felvétele.
2016. máj. 12. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyszerű..

Kösz a választ!

2016. máj. 12. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
23%

Ennyi év után el kellett volna már olvasni a szabályzatot.

Egyébként eléggé értelmetlen volt feleslegesen felvenni tárgyakat.

2016. máj. 12. 17:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Pont, mint a hozzászólásod.
2016. máj. 12. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Miért? Mert esetleg van egy halvány esély, hogy a szabályzat szerint mégsem kellene fizetned, csak valami tévedés történt?

Ó, nem, szóljál csak le másokat...

2016. máj. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!