Megirtam az érettségit, és utána buktatnak meg?
Tegnap megírtam a magyar érettségit, ami nem mellesleg nagyon jól is ment, és ma, a matek érettségin is túl, az osztályfőnököm az osztálytársammal üzente meg, hogy a magyar érettségim ÉRVÉNYTELEN mert megbuktattak magyarból.
Nekem senki nem szólt, hogy 1esre zártak le magyarból, ráadásul az érettségin ott volt a magyar tanárom is, látott is engem és akkor sem szólt hogy maga mit keres itt, nem írhatja meg!
Ráadásul az e-naplóban feketén-fehéren ott áll hogy 2,5 az átlagom magyarból, 3db jegyem van egy kettes egy hármas és egy egyes.
Írtam az osztályfőnökömnek hogy ez mégis mi a faasz, hogy felkelek hajnalban, órákon át elemzem a hülye novellákat, odafigyeléssel meg minden, aláírják meg pecsételik és borítékolják az érettségim MAJD MÁSNAP kitalálják hogy megbuktam???
Ő erre azt mondta hogy már április huszon valahanyadikán megbuktatott a tanár és már megírták a bizonyitványt, csak az ő "tájékoztatási papírján" (ezt ő írta) nem szerepelt a bukásom így nem látta.
Ilyet tehetnek velem? 3 jeggyel, 2.5ős átlaggal és egy megírt érettségivel megbuktatnak? Ráadásul az egész osztályból csak én bukok magyarból, pedig a többiek alapvető helyesírási szabályokkal sincsenek tisztában. Nagyon úgy érzem ez vagy valami baki volt amit nincs kedvük bevallani és javítani, vagy egy ellenem irányuló undorító merénylet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!