Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen atlaszt lehet használni...

Milyen atlaszt lehet használni? Hoznak be egy-kettőt a tanárok is?

Figyelt kérdés
Eltűnt a mozaikos atlaszom az iskolából a padomból, és csak régebbit tudnék vinni. Nem tudom milyet lehet bevinni, meg azt se, hogy milyen az amit tudna adni az egyik ismerősöm, de az biztos, hogy elvileg eggyel régebbi. Valószínűleg abba is van kronológia, nem?
2016. ápr. 30. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk nem lehetett bevinni, hanem ott adtak mindenkinek egyforma mozaikos atlaszt a könyvtárból. Hogy mindenki egyforma esélyekkel induljon meg hogy senkinek ne legyen beleírva külön semmi. :)

Mivel a töri úgyis szerdán van hétfőn kérdezz rá, hogy milyen kikötés van erre, max. beviszed a saját régebbi meg az ismerősöd atlaszát is.

2016. máj. 1. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Akármilyet lehet használni, és alapszabály szerint a vizsgázó viszi, nem az iskola.
2016. máj. 1. 11:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Na most ilyen (ha minden igaz) 2013-as Cartographia atlaszt tudtam szerezni:

[link]

Szerintetek akkor lehet használni?

Nálunk biztos, hogy magunknak kell vinni, de én úgy gondolom, hogy egy-kettőt lehet hoznak be, úgy ahogy magyarra is hoztak be szótárt, bár arra nem is mondták, hogy nekünk kell vinni.

2016. máj. 2. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekünk tavaly a könyvtárból hoztak atlaszokat, illetve volt, aki vitte a sajátját, de azt már napokkal előtte le kellett adnia a tanárnál, hogy leellenőrizzék, hogy nincs-e valami beírva.
2016. máj. 2. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!