Ér valamit a szakdolgozatom, ha nem nagyon van benne önálló gondolat?
Figyelt kérdés
A Corvinuson tanulok, a Társadalomtudományi Karon. Az elejétől fogva utáltam, de most már végigcsinálom (ez egy másik történet). Folyamatosan azt éreztem, hogy semmit nem tanulok, csak bullshitelés megy. Szégyellem, hogy ide járok.
A szakdogával is így vagyok. Igazából összeollóztam jó sok minden elolvasása után egy csomó adatot, és a végén írok egy bizonyos dologról egy értékelést, de igazából ennyi. Többet érne a szakdogám, ha a saját véleményemet írnám le több helyen?
Úgy érzem, ennek semmi értelme, mi több, az elmúlt három évemet kidobtam.
2016. ápr. 30. 18:31
11/12 anonim válasza:
Köszönöm, utolsó, ez jól esett :) Valamivel vigasztalnom kell magam. Nem túl egyszerű a helyzet (legalábbis megnehezítem magamnak). Remélem, még lesz belőlem valamihez értő ember...
12/12 A kérdező kommentje:
Hm, lebuktam. Van egy másik regisztrációm is. No mindegy.
2016. ápr. 30. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!