Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ér valamit a szakdolgozatom,...

Ér valamit a szakdolgozatom, ha nem nagyon van benne önálló gondolat?

Figyelt kérdés

A Corvinuson tanulok, a Társadalomtudományi Karon. Az elejétől fogva utáltam, de most már végigcsinálom (ez egy másik történet). Folyamatosan azt éreztem, hogy semmit nem tanulok, csak bullshitelés megy. Szégyellem, hogy ide járok.

A szakdogával is így vagyok. Igazából összeollóztam jó sok minden elolvasása után egy csomó adatot, és a végén írok egy bizonyos dologról egy értékelést, de igazából ennyi. Többet érne a szakdogám, ha a saját véleményemet írnám le több helyen?

Úgy érzem, ennek semmi értelme, mi több, az elmúlt három évemet kidobtam.

2016. ápr. 30. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Nyilván így semmi értéket nem képvisel a szakdolgozat. A kérdés az, hogy miért akarod, hogy érjen valamit, ha utálod az egészet?
2016. ápr. 30. 18:50
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
szerintem te is tudod, hogy nem er igy sokat. ezt masok is tudjak, megis sok az olyan szakdoga, ami innen onnan ossze van ollozva, 0 vagy halvany sajat velemennyel.
2016. ápr. 30. 18:53
 3/12 A kérdező kommentje:

"A kérdés az, hogy miért akarod, hogy érjen valamit, ha utálod az egészet?"

Mert már túl régóta csinálom ahhoz, hogy most adjam fel. Az utolsó évem végén járok.

2016. ápr. 30. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Igazából el se kellene fogadniuk így a szakdolgozatot, de valószínűleg ez egy ilyen hely...
2016. ápr. 30. 19:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam, hogy egyáltalán nincs benne önálló gondolat, csak kevés. A másik meg az, hogy, bár erre nincs bizonyítékom, szerintem az emberek nagyrésze itt ugyanezzel a módszerrel dolgozik.
2016. ápr. 30. 19:14
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Bsc szakdolgozatba eleve nem kell önálló kutatás, szakirodalomfeldolgozás is elég, csak épp értéktelen. Egyébként teljesen mindegy milyen szakdolgozatot írsz, azt a tényt, hogy elpocsékoltál 3 évet nem fogja befolyásolni.
2016. ápr. 30. 19:29
 7/12 A kérdező kommentje:
A három évért cserébe kapok egy diplomát. Hogy megérte-e, azt még nem tudom megmondani.
2016. ápr. 30. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
22%

Nézd a jó oldalát!

3 évig nagyszerű kilátásod volt a BME-re.

2016. ápr. 30. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
Na, megszólalt a BME-s...
2016. ápr. 30. 21:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 évet jártam egy olyan suliba, ami olyat adott, amiben soha nem fogok dolgozni. Megbántam? Kidobott év? Nem. Személyiségemben fejlődtem általa. Nem ebből fogok megélni, de én úgy érzem, egy tapasztalat értékét nem az általa megkeresett pénz adja, még akkor sem, ha az egy egyetem. Nem csak emiatt lehetett ez most hasznos neked. Számtalan más miatt is. Fontos, hogy ne ostorozd magad az elmúlt 3év miatt, meg lesz ennek is a haszna. Valószínűleg nem a munkaerőpiacon, de a negatív tapasztalat is tapasztalat és lehet hasznos.
2016. ápr. 30. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!