A szakdolgozatom címe a A roma diákok beilleszkedési nehézségei az előítéletek szerepe a szocializáció során. E A neten találtam, tanár nem mondott rá semmit de kicsit szeretném átalakítani. Hogyan tudnám átalakítani hogy a tartalma ugyanaz legyen?
most mit kell átalakítani? a címet?
A roma fiatalok társadalmi integrációja
Én nem azért írtam a kérdést hogy megkritzáljon bárki is, hanem azért mert mint mindenki más én is segítséget szeretnék kérni. Honnan tudja azt bárki is hogy én mit csináltam végig 3 éven keresztül? Ha nem ismered az okokat akkor ne kritizálj, szerintem..És nem muszáj írni sem, nem ilyeneknek szántam a kérdést, hanem azoknak, akikben van egy ki segítő szándék...
Nincs olyan szó, hogy megkritzál. Azt nem tudjuk, hogy mit csináltál három évig, de abból hogy egy ork-gyűjtő oldalon kérsz segítséget a szakdolgozatod címéhez, mert már a címnél elakadsz...
Egy hónapod van, de még az interjúkhoz kérdéseid sincsenek. Hogy mit kérdezz? Olvass el 8-10 könyvet a szakirodalomból, és próbáld meg az általános problémákat a magyar viszonyokra átültetni. És tegyél fel olyan kérdéseket, amikkel végül ki tudod bontani ezeket.
És ne haragudj, de én nem tudom elképzelni mit csináltál három évig. Hogy tudnád felépíteni a vázlatod? Nem csináltál vázlatot három évig? Milyen kérdéseket tegyél fel? Minek választottad ezt a témát, ha nem dőlnek belőled a kérdések? De ha nem is érdekel a téma, legalább tanulhattál volna róla annyit, hogy néhány kérdésed legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!