S. O. S! Az lehetséges, hogy két gimibe is felvettek?
Figyelt kérdés
Amit első helyre írtam be sulit,szakot 10ember volt előttem,azt mondták simán benne leszek..De ma kaptam egy levelet egy másik suliból amit 3.nak jelöltem meg és 65.voltam!Akkor hogy is van ez?Két helyről is küldhetik azt h felvettek?!2016. ápr. 21. 13:48
11/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy 10 embernek kellett volna előttem kiesnie hogy bekerüljek az osztályba
2016. ápr. 21. 19:36
12/15 anonim válasza:
ezek szerint nem esett ki annyi....
13/15 anonim válasza:
Szia. Úgy tudom h olyan nincs h 2 helyre felvettek. Pl. megjelöltél 3 sulit, abból 1 igen és 2 nem (visszautasító) jön. Nekem ezt ofőm mondta és 3 sulit jelöltem meg, az 1. helyre felvettek, szóval 1 igen jött meg, és 2 nem fog megjönni, bár az már nem érdekel. Ofőm mondta még h először a nemek jönnek, hát nem úgy sikerült :D nekem először az igen jött, visszautasítót még nem is kaptam...
14/15 anonim válasza:
utolsó, nem is fogsz kapni több levelet
Én úgy tudom, ha első helyre felvettek nem jön elutasító levél. Ha a 2. helyre vettek volna fel, az 1. helyről jött volna nemleges válasz, de már a 3. helyről semmi...érted?
15/15 anonim válasza:
értem én, osztálytársam pedig kapott levelet, felvették az 1. helyre (ahova engem is felvettek) még is ma kapott 2 visszautasító levelet ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!