Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » S. O. S! Az lehetséges, hogy...

S. O. S! Az lehetséges, hogy két gimibe is felvettek?

Figyelt kérdés
Amit első helyre írtam be sulit,szakot 10ember volt előttem,azt mondták simán benne leszek..De ma kaptam egy levelet egy másik suliból amit 3.nak jelöltem meg és 65.voltam!Akkor hogy is van ez?Két helyről is küldhetik azt h felvettek?!

2016. ápr. 21. 13:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
igen, hát így nehezebb dolgod lesz nyilván, hogy két helyre kell majd tanulnod, na de még mindig jobb mintha egyikbe se vettek volna fel héé!! így szélesebb körű lesz a tanulmányod szal én nem bánnám a helyedben.
2016. ápr. 21. 13:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Amit első helyre írtam onnan még nem jött levél..
2016. ápr. 21. 13:53
 3/15 anonim ***** válasza:
32%
Minden helyről jön levél.
2016. ápr. 21. 13:58
 4/15 anonim ***** válasza:
63%

A gyakorlatban ez nem lehetséges.

Az ideiglenes lista alapján mondhatnád hogy biztosan bent vagy 2-3 esetleg 4 suliban, de ami a véglegest illeti csak egyetlenegy iskolába nyerhetsz felvételt, mert a rendszer úgy működik.

Olyan nincs hogy 2 suliba vesznek fel!!!

2016. ápr. 21. 14:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
A levelet elolvastad? Lehet, hogy elutasítás van benne. Az iskolák honlapján nagy eséllyel megtalálod a felvettek listáját.
2016. ápr. 21. 14:18
 6/15 anonim ***** válasza:

Szó szerint mi áll a ma megkapott levélben?

Hogy felvettek?

2016. ápr. 21. 14:30
 7/15 A kérdező kommentje:
"Örömmel értesítelek,hogy sikeres felvételt nyertél...."
2016. ápr. 21. 17:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
akkor oda vettek fel. Máshová nem.
2016. ápr. 21. 17:10
 9/15 A kérdező kommentje:

Ez érdekes...Mert a másik suliba több esélyem volt és az első helyen írtam be :)

Köszi a válaszokat! :3

Amúgy csak azért kérdeztem mert még nem nagyon tudom hogy is van ez és azt mondták osztálytársaim hogy akár mindegyik suliból is küldhetik,hogy felvettek...Csak aztán nem tudom h lehet e onnantól kezdve eldönteni h hova megyek szívesebben...De akkor ez hülyeség :)

2016. ápr. 21. 17:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen biztos vagy benne, hogy amit első helyre írtál, ott 11. voltál? Mert akkor ez így lehetetlen. Az OH-nál utána kell járni.
2016. ápr. 21. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!