Van itt valaki akit felvettek a budapesti Eötvös József Gimnázium humán (f) osztályába a 2016/17-es tanévre?
Figyelt kérdés
#Eötvös József Gimnázium #2016/17 tanév
2016. ápr. 20. 14:36
2/11 anonim válasza:
Szia! Én már az Eötvösbe járok, csak hatosztályosba (nyolcadikos vagyok). Ismerem a leendő f-es osztályfőnököt, és nagyon jó tanárnő, egyik legjobb az iskolában (ő tanít magyarból). Gondolom téged felvettek azért írtad ki a kérdést, szóval gratulálok! Nagyon jó iskola egyébként, sok jó program van, rendesek a tanárok, diákok is.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen felvettek, köszi a gratulációt:) sok jót hallottam már a leendő ofőnkről, úgy érzem nagyon szerencsések leszünk vele. Egyelőre osztálytársakat próbálok keresni, ami nem túl egyszerű az om azonosítós "névsor" miatt:/
2016. ápr. 21. 18:15
5/11 anonim válasza:
Szia! Bár nem humánra, hanem nyekre, de én is Eötvösbe megyek!:)
6/11 anonim válasza:
Írja le még mindenki akit felvettek
Vered itt magad öcskösöm el is kell végezni az oskolát
Nem úgy megyen az
7/11 anonim válasza:
nem hinném, hogy csak azért írják le, mert olyan "menő", hogy felvették őket :) (nem kell kiforgatni a szavaimat, nem lehetett könnyű bekerülni:))
8/11 A kérdező kommentje:
Nem dicsekszem, csupán a leendő osztálytársaimat keresem.
2016. ápr. 26. 06:51
9/11 anonim válasza:
Ne aggodj, amikor átveszed a titkárságon a papirokat ala kell irnod egy nevsort, amit le is fenykepezhetsz! Ugyhogy facebook-on meg tudod majd talalni oket!
10/11 anonim válasza:
Szia! Engem felvettek és már nagyon várom! Ha van kedved egy kicsit beszélgetni, írhatsz privát üzenetet is, de lehet hogy néhány napot késik a válaszom, emiatt előre is kérem elnézésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!