Mi a vélemémyetek az V. kerületi Eötvös József Gimnáziumról és a Budapest XIV. Kerületi Szent István Gimnáziumról?
Egyet értek az előttem szólóval.
Az Eötvös nagyon jó iskola, sok a diákprogram, vannak diákcserék is, a közösség nagyon jó! :) A közösség is nagyon jó, nincsenek tanulógépek, kirekesztettek, szóval csak jót tudok róla mondani! :)
Az István is jó suli, bár ez inkább reálos, a humánosabb tagozaton is emelve van a matek. Itt úgy tudom, nagy hangsúlyt fektetnek inkább a zenei programokra, a kórusa például híres is. A közösség tudtommal annyira nem jó, mint az Eötvösben, de osztályközösségtől függ.
Szerintem kezdj el már most gyakorolni a központira, mert mindkét iskolába csakis nagyon jó pontokkal lehet bekerülni! :)
Sok sikert!
Szia!
Én az Istvánba jártam, tavaly érettségiztem. Nagyon szinvonalas gimnázium, viszont kész röhej volt, ami az utolsó 2 évben ment ott. Minden szülői értekezlet azzal telt, hogy az iskola milyen anyagi gondban van és mindenki támogassa az iskolát, illetve a tanárok a politikai nézeteiknek folyton hangot adtak. Az informatikatanár balhéjáról hallottál gondolom, hogy most nem fogja beírni a jegyeket... Amikor elkezdtem az Istvánba járni, imádtam, tényleg öröm volt bemenni minden nap. Viszont idővel változott a tanárok és az egész iskolavezetés hozzáállása, és ez a diákokra is hatással volt.
Az Eötvösbe jár(t) rengeteg ismerősöm, tényleg csak jókat tudok mondani róla, jó közösség (Istvánban ez ritka), normális tanárok.
Ja és ennek a két középiskolának van a legjobb kézilabdacsapata egész Budapesten!!!:D
Ha bármilyen kérdésed lenne, akár az Istvánnal kapcsolatban, akár a sulikkal kapcsolatban, írj bátran. Sikeres év végi bizonyítványt és felvételit kívánok!
En csak az eotvost ismerem. Sok ismea es rosom es rokonom jart oda es mindedjikojuk imadta/imadja en tavaly voltam ott nyiltnapon es a tanarok es a diakok is eszmeletlenul jofejek voltak.Csak ajanlani
tudom(:(:(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!