Lehet egészéves felmentést kapni az orvostól tesiből? Már teljesen kikészülök
Figyelt kérdés
Nem vagyok népszerű fiú az osztályban gyenge is vagyok, így néhányan beszólnak nekem, a tesiórákon pedig ha foci van ők azon versenyeznek hogy ki tudja a fejemet eltalálni először a labdával meg ha kint futunk akkor elbújik valaki és miközben futok nekem dobnak valamit vagy aki mögöttem fut hátba vág meg ilyenek. Az öltözőben meg elveszik cipőmet és egymásnak dobálják a telefonomat majdnem összetörték azóta nem viszem magammal. Sima óráknál nem vészes, szünetben kimegyek a teremből és becsengetésig nem megyek vissza. Segítene az ha nem kéne tesiznem soha többé mert amikor beteg vagyok és kapok felmentést egy két hétre az orvostól sokkal jobban érzem magam az iskolában. De ez a minden napos tesi kikészít.2016. ápr. 17. 17:26
1/4 anonim válasza:
Itt nem a tesiórával van a gond.. Jelezd ezeket a dolgokat az osztályfőnöködnek (akkor is, ha tud róla), kérj segítséget, ha ez nem vezet eredményre, akár az igazgatóhoz is fordulhatsz. Szüleidnek is mondd el, hogy bántanak, és adott esetben - mondhatják, h szégyen a futás - de lehet h érdemes meggondolni akár egy iskolaváltást is.
Hajrá! :((
2/4 A kérdező kommentje:
Azok közül akik piszkálnak kettő nagyon jó tanuló az egyik sportversenyeken is jól teljesít, szereti őket az ofő. Amikor lebuknak kapnak egy ejnyét és ennyiben marad. Ha másik suliba megyek akkor ott lehet rosszabb is nekem kibírom ezt a pár évet csak a tesi ne legyen. Szüleimnek nem mondok el mindent de azt mondta már nekik az ofő hogy nem tudok beilleszkedni az osztály közösségbe. Mintha az én hibám lenne.
2016. ápr. 17. 18:35
3/4 anonim válasza:
Tanulj küzdősportot, majd verd össze az egyik gyereket, aki a labdát dobja.
4/4 anonim válasza:
Szólj az igazgatónal.Vagy mondd el a szüleidnek és ők indíthatnak eljárást ellenük testi sértés miatt.Vagy megfontolhatnád az átiratkozást.Ez esetben is javaslom,hogy mondd el a szüleidnek és szeptemberben már kezdhetnéd egy új suliban.Nem hiszem,hogy ott is ilyen ellenséges dolgokat csinálnának veled.Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!