Milyen hátrányom származhat abból ha felmentettek tornából? A tanár DIREKT szemétkedett velem és ezért a szüleim elintézték a felmentést.
Szerintem válaszoltál a kérdésedre.
Egyébként pedagógusként elítélem a tanár tettét, ugyanakkor nem jó indítás szülői befolyással visszaélni, ha neked nem tetszik valamilyen követelmény. És sajnos sokan az ilyen esetek miatt előítéletesek a felmentésekkel kapcsolatban.
Ja, akkor miért nem menteted fel magad még 10 tárgyból, hogy maradjon meg csak az, amire szükséged lesz?
Az osztály fele így is elhízik: hát, tudod, ha a tanár mondhatná meg, mit egyetek, valószínűleg nem így lenne. Sőt, ha nem lenne ennyi torna, még többen híznának.
Akárhogy is, a lényegen nem változtat, amit a felmentésről írtam. A végén az ilyen esetek miatt fogják megszigorítani a felmentéseket, úgyhogy a helyedben nem hangoztatnám annyira, hogy mennyire feleslegesnek tartod ezt a tantárgyat. Ugyanis a felmentéshez az igazgató hozzájárulása kell, és esetleg még meggondolja magát, ha egyértelmű lesz, hogy kamu az egész.
"Ugyanis a felmentéshez az igazgató hozzájárulása kell"
Megkérdeztem erről anyut és marha rosszul tudod. az igazgató nem bírálhatja felül az orvost. semmit nem tehet. max felülvizsgáltathatja vagy ilyesmi de neki kötelessége megadnia ha van rá orvosi indok ;)
"szóval akár napi 8-10 kilómétert is futhat ha utána megeszik egy nagy tábla csokit mintha semmit nem futott volna"
Ez konkrétan igaz, még majdnem az arányok is jók.
Amúgy én is világ életemben rühelltem a testit, egyetemen jó volt, mert ott olyanra jártál amit magadnak választottál. Most meg magamtól járok el sportolni. A közoktatásban a testnevelés egyedül arra jó, hogy megutáltassa a gyerekek kb. felével a sportot évekre, vagy akár örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!