Felmentést lehet kérni németből?
Szóval a lényeg hogy szakmunkás iskolába járók,német nehezen megy,de persze a legszigorúbb német tanárt kaptam,aki egyszerűen köc sög és minden órán kapok egy egyest...De nem érti meg hogy én keverem a végződéseket néha,lassabban értem meg és a számokat is keverem németül.
Szóval kicsit sok hogy 1 hónap és 5 jegy és abból is mind egyes.Tenni ellene meg semmit sem lehet,mert széllel szemben lehetetlen,egyszerűen azt csinál amit akar egy tanát és ezért kérdeznék itt hogy esetleg lehet e ebben a sz*ar oktatási rendszerben mint ami itt megy,felmentést kérni? Már alapból azt se értem mért kötelező...Trágár beszédért elnézést de már komolyan rosszul vagyok tőle.
Vagy tanulj rá többet -
Nálunk nem volt ilyen, hogy minden órán feleltetés, max talán egyszer egy hónapban
Ha dislexiás vagy, talán kaphatsz felmentést, ezt papírral kell igazolnod.
Egyébként eddig hol tanultál, hogy ennyire nehéz? Hidd el, a tanárt is köti a tanterv. Próbálj meg napi szinten gyakorolni, az talán segít. Vagy kérj osztálytárstól segítséget, az nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!