Tanár kirugása, feljelentése?
Figyelt kérdés
Ha a tanarom az osztalykirandulason elhagyott engem, de nem lett semmi bajom, akkor fellehet jelenteni, vagy kirugatni valahogyan? Azonban bizonyiték nincsen erre az esetre amivel alatamasztanam, hogy ez megtortent.2016. ápr. 12. 15:52
1/7 anonim válasza:
Kicsit bövebben írd le, hogy mi történt, mert így semmi értelme sincs az egésznek.
2/7 anonim válasza:
Mégis mivel jelentenéd fel?
És miért kellene kirúgatni?
3/7 A kérdező kommentje:
Mert ruhelli az egesz osztaly, egy probat megérne, hátha sikerül.
2016. ápr. 12. 17:00
4/7 anonim válasza:
Hú, ez aztán komoly szakmai kifogás, hogy nem szeretik...
5/7 A kérdező kommentje:
En ertem, hogy ez nem kifogás, de nem veszekedni jottem, hanem feltettem egy kérdést. Amugy meg biztos neked is volt tanárod akit szivesen láttál volna kint az iskolán kívül.
2016. ápr. 12. 18:41
6/7 anonim válasza:
Nem veszekedtem, hanem válaszoltam. Kirúgni valakit szakmai alapon lehet, ezért írtam, hogy ez nem szakmai kifogás. Az meg teljesen irreleváns, nekem milyen problémáim voltak a tanáraimmal.
7/7 anonim válasza:
Egyébként ne várj semmit, ha még ide sem voltál képes leírni konkrétabban, hogy mi is történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!