ÁNYK, ezt a nyomtatványt, hogy kell kitölteni?
A 15T1041-esről van szó.
Jogviszony lezárása a pontos probléma. (dolgozó elbocsátása)
"Kitöltendő: V, jogviszony kezdet (A3), jogviszony vége (B4), jogviszony kód (A5)" Így csináltam, mégis panaszkodik a V-re, hogy nem jó. Azonban ha az A4-et töltöm, akkor kell így is úgy is egy B oszlopbeli is, de az utolsó a B10 se lehet, mert az csak akkor ha FEOR+Munkaidő is változik.
A többi meg hülyeség lenne, mivel semmi köze a lezáráshoz.
Ti, hogy csináljátok?
Találtam a neten 2013-asról képet is, hogy kell kitölteni, de ott is úgy van kitöltve, ahogy én logikusnak gondolom, meg ahogy levan írva. Azonban nem fogadja el.
És pontosan mit "panaszkodik"?
Mert gondolom nem azt, hogy nem elég kedvesen beszélsz vele, vagy túl forró neki a kávé.
Véletlenül nem H-t jelöltél a kódkockában?
Mert én most kitöltöttem egyet és a kiléptetéshez nem kéri az A4-et, (A3-at és B4-et adok meg).
Hát nem tudom, mi lehet vele.
Nálam elfogadja az A3 B4 kombót, nem jelez rá hibát.
Küldenél 1 képet, hogy te, hogy is töltötted ki pontosan?
A pótlapról? (az 1-est persze kihagyva)
Nem mentettem el, csak kitöltöttem egyet egy dolgozó adataival és ellenőriztettem a programmal.
Tavalyim van elmentett (az őstermelői)
Köszönöm. Végülis csak sárga pötty volt.. Ha jól tudom az mindig belefér. :)
Csak érdekes, hogy pont egy ilyen hétköznapi esetnél hülyül meg a program.
A sárga csak figyelmeztetés, hogy lehetséges, hogy máshogy kell kitölteni (ha más a bejelentési ok)
A piros a hiba.
A változást meg nemcsak a munkaviszony végére alkalmazza, hanem a FEOR kód, vagy a heti munkaidő változásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!