Létezik, hogy az osztályfőnök direkt nem találja az igazolást?
Az osztályfőnök feltételezhetően nincs oda a családunkért, mert nem értettem egyet azzal, hogy az osztálypénzből évente többszöri akár 30 ezer ft-os értékű tanári ajándékokat vegyenek, miközben minden programot külön kell fizetni. Ő e-mailben nyíltan az osztálypénz befizetésére buzdított - ami nem törvényes -, sőt burkoltan jelezte, hogy esetleg a ballagáson/tablón való szereplésre se számítsunk (ezek költségének fizetését vállaltam).
Most azzal állt elő, hogy 2 igazolást "nem talál".
Volt valakinek ilyen tapasztalata? Tényleg átvételi elismervényt kell kérnünk az igazolások leadásánál?
"Orvosi vagy szülői?"
Szülői nem lehet, mert azt elvileg az ellenőrzőbe kell(ene) írni.
Gondolom orvosi és én is azt csinálnám, hogy várnék még, megkérném, hogy nézze meg alaposabban, aztán, ha köti az ebet a karóhoz, akkor elmennék és az orvostól kérnék másikat - nem csinálnak belőle gondot, hiszen a kartonban van a gépben megvan nekik az időpont.
Nálunk pedig az orvosi igazolást is csak ellenőrző en köteles elfogadni az of. Szóval ha el is hagyta (akár véletlenül, akár direkt, nem az ő hibája. Fogod az ellenőrződ, elmész a dokihoz, és kérsz abba.
Ami a pénzes dolgot illeti, kinyomtatán az emaileket, és elvinném az igazgatóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!