Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kéttannyelvű gimibe járok,...

Kéttannyelvű gimibe járok, végzős vagyok, megvan angolból a felsőfokúm németből a középfokúm, minden évvégén jeles voltam, osztályfőnököm meg azt mondja hogy inkább mentem volna szakiskolába, de MIÉRT?

Figyelt kérdés
Egyik legjobb tanuló vagyok az osztályba, de osztályfőnököm már 10. óta magyarázza nekem hogy inkább tanulnék szakmát egy szakiskolában mert az való nekem. Pedig már megvan a felsőfokú nyelvvizsgám angolból, a középfokú nyelvvizsgám németből. 12 évvégén 93%-os közép angolt (előrehozottat) írtam, most októberben pedig 87%-os előrehozott emelt angol érettségit produkáltam. Kereskedelem és marketing szakra szeretnék menni, matekból csak 5-öseim vannak, és szeretem is... Osztályfőnököm meg folyton piszkál, mert szerinte nekem nem való a továbbtanulás, és menjek el inkább pincérnek vagy fodrásznak mert engem ott ő jobban el tudna képzelni. Mi baja van ennek a nőnek? Megzakkant? Egy ilyen erős gimiben nem kellene inkább támogatnia a tanárnak?

2015. dec. 6. 17:01
 1/3 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy a családom minden téren támogat, szüleim megmondták hogy bármivel is szeretnék továbbtanulni ők a segítségemre lesznek. Anyum közgazdász apum gépészmérnök, szóval diplomás emberek. Így ez alap hogy ők is szeretnék ha a lányuknak is lenne diplomája. A célom egyébként, hogy közgazdászként dolgozhassak és a Miskolci Egyetemre tanuljak tovább. Csak osztályfőnököm hozzáállását nem értem. Pedig már szüleim is beszéltek vele, nekik persze mindent tagadott, és játszotta az ártatlant :(
2015. dec. 6. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne törődj az osztályfőnököddel. :)
2015. dec. 6. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Bolond,ne is torodj vele. Az en ofom is pontosan ilyen (en is kettannyelvus vagyok egyebkent). Mindenkit el akar kuldeni masik iskolaba,meg atiratni gyengebb osztalyba.
2015. dec. 7. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!