Veres Pálné Gimnázium NYEK ofője jövőre?
Figyelt kérdés
Nem tudja valamelyik VPG-s véletlenül, ki lesz a NYEKnek jövőre az osztályfőnöke? :) előre is köszönöm a válaszokat:D2016. márc. 19. 21:39
1/10 anonim válasza:
Szia! Kis Gabriella lesz az ofő. Hányadiknak írtad be ? Hányadik vagy a listán? Német vagy angol? Lehet hogy osztálytársak leszünk ha engem is felvesznek. :)
2/10 anonim válasza:
Én a NYEK-et írtam be elsőnek, a haladó németet, remélem bejutok, 46. vagyok.
3/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat:) elso valaszolo, hanyadik vagy az ideiglenesen?
2016. márc. 20. 00:16
5/10 anonim válasza:
Ja, és angolon . Előző válaszolónak pedig sok sikert ! :)
6/10 A kérdező kommentje:
Sok sikert nektek is👐
2016. márc. 20. 09:52
7/10 anonim válasza:
2 éve haladó német NYEK-re 45., haladó angol NYEK-re 57. volt az utolsó bejutott az ideiglenes rangsorban.
Tavaly haladó német NYEKre 59., haladó angol NYEK-re 64. volt az utolsó bejutott az ideiglenes rangsorban.
Szóval szerintem mindannyian, akik leírtátok a rangsorszámaitokat, be fogtok jutni!! :)
8/10 anonim válasza:
En tavaly 47. voltam a nemeten es ide jarok szoval gyerunk :D es igen Kis Gabriella tanarno lesz az ofo, a realon meg Rába Károly, a humant nem tudom :/
9/10 Bogi11 válasza:
8-as , és mi a véleményed róluk? És úgy általában az iskoláról?
10/10 A kérdező kommentje:
És az ofőhelyettes? :D Nyeken?
2016. ápr. 6. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!