BME-VIK vagy Óbudai-NIK?
Mernokinformatikusnak akarok tanulni, ezen a ketto egyetemen gondolkozok, es nem tudom hogy melyik lenne jobb nekem.
Rolam:
- kulfoldon tanultam sokaig es csak elozo evbe koltoztunk vissza pestre, es kint nem tanultam fizikat, tehat egesz eletemben 1 (most vagyok vegzos, es most tanulok fizikat eloszor)-evet tanultam fizikabol
- szeretem a matekot, elvezem is de nem vagyok benne kiemelkedoen jo fakultaciora jarok 3,5 atlaggal, kozep matek erettsegit fogok tenni, kb 80%-93% lesz
- informatikat nagyon szeretem, emelt info-bol fogok tenni erettsegit, es kb 80-90% lesz
Azt halottam hogy a BME mernokinfo nagyon elmeleti es nem tanitanak annyi gyakorlatit mint az Obudain. En jobban elvezem a programozast mint a sok matekot. De lehet hogyha a BME-re mennek akkor egy ertekesebb tudasom lenne az egesz informatika vilaggal kapcsolatba.
BME-nek nagyon jo a hirneve, az OE-NIK csak a masodik a rangsorba.
Melyik egyetem lenne jobb valasztas szamomra?
Informatikat jobb tanulni tobb elmelettel mint gyakorlattal vagy tobb gyakorlattal es kevesebb elemelettel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!