Milyenek az ÓBUDAI GIMNÁZIUM délutáni szakkörei? Sport, nyelv, egyéb lehetőségek? Aki oda jár-milyen a hangulat? Tanárok?
A hangulat nagyon jó, ha barátkozós vagy rengeteg barátot szerezhetsz nagyon hamar!
Délutáni sport van! Kézi, röpi, foci, kosár, gyógytesi, aerobic, pingpong, tollas stb.
Angol, német, orosz, farncia és olasz nyelvet van lehetőség tanulni és ha jól tudom, jövőre már törökül is.
A tanárok elég változatosak...Van akire egyenesen azt mondhatom, hogy zseniális és van, aki katasztrofálisan rossz mint tanár, mint ember egyaránt, de ebből max 3 van és még velük is meg lehet barátkozni.
A magyar, fizika, német, matek tanárok elég jók, van egy nagyon erős kémia tanár is, de úgy összességében minden tanárnak a jó érettségi, ill, nyelvtanárok esetében a min. középszintű nyelvvizsga a cél, fakton pedig mindenre jól fel lehet készülni. Én nagyon szeretm és csak ajánlani tudom! Nem bántam meg, hogy ide jöttem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!