Az iskolában a testnevelo tanar igazsagtalanul viselkedik velem. (bőv. Lent) mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Fel vagyok mentve, 5 hétre. ( orvosilag) ennek ellenére egyeseket írogat, mert nem tesizek es kötelez arra, hogy csináljak valamit , pedig teljes felmentesem van. Foglalkozna ezzel az igazgató? szoljak neki? Ha az orvostól szerzek emiatt egész éves felmentest , akkor megteheti azt, hogy emiatt valami vizsgát kell tennem vagy elmeletbol kerdez? vagy akkor nem kaphatok jegyet tesibol?2016. márc. 9. 11:09
1/3 A kérdező kommentje:
ja, és van aki be se jön tesire vagy nem csinál semmit, kitalalja hogy faj a feje , azokkal nem szivozik csak velem.
2016. márc. 9. 11:12
2/3 anonim válasza:
Az osztályfőnöködnek már mondtad?
3/3 anonim válasza:
Menj az igazgatóhoz.Vidd az igazolást ès az e-naplód azon rèszèt nyomtasd ki,ami bizonyítja,hogy a felmentett időszakban egyeseket adott.
Csak csinál valami az igazgató...
Amúgy az èn egyik tesi tanárom is ilyen volt.El volt törve a lábam,járógipszben voltam.Erre neki áll ordibálni,hogy azèrt átöltözhettem volna,lusta vagyok.: D egèsz fèlèvre fel voltam mentve,de ő is írogatta be a rossz jegyeket nekem. èn az ofőnek szóltam. arra a fèlèvre vègül nem is kaptam tesiből fèlèvi jegyet...szóval a tanár beírt jegyei semmisek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!