Ha fellebbezek az emelt érettségimmel kapcsolatban, mert szerintem igazságtalanul vontak le egy feladatban pontot, akkor az egész dolgozatot újra átnézik vagy csak azt a kijelölt feladatot?
Igen az egészet.
Szerintem 2 dolgot gondolj át:
1) Kérd ki a fizikatanárod véleményét, hogy van-e olyasmi az érettségiben ami rizikós volt, de "megadták", ha van akkor tényleg nincs értelme fellebbezni mert még a végén azt is levonják , de ha nincsen akkor hajrá mert olyat ami kétségtelenül jó válasz (megoldókulcs alapján) nem vonhatnak le, bármilyen szemetek is.
2) Kellhet az a +2 pont a felvételihez? Ha messze elég a pontod már így is akkor nincs értelme kockáztatni és az idődet pazarolni fellebbezéssel, ha kellene az a +2 akkor az 1) B esetben mindenképp próbáld meg.
Nekem is volt 1 pont a bioszomban amit megadhattak volna, de én speciel nem reklamáltam mert tele volt ilyen szubjektívan elbírálandó válaszos feladattal és volt 1-2 másik aminél meg megadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!