Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Valakicsoda tudná nekem...

Valakicsoda tudná nekem linkelni egy ki. egész! Rangsort a ki. budapesti! Gimnáziumokról? Mert nem találok sehol normálisat. De ha valaki megmondja nekem, hogy a Madách vagy a 2. Rákóczi jobb-e, akkor már szinte boldog vagyok.

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! A második kérdésedre reagálva: a bejegyzésed alatt kidob egy pár kapcsolódó kérdést, többen is feltették már ugyanezt, olvashatsz véleményeket mind a két suliról a válaszokban. :)
2012. márc. 12. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Drágám, olyan egyszerű

[link]

[link]

(a legelső amit meglátsz, kiválasztod melyik szak, stb)

2012. márc. 12. 22:27
 3/4 anonim ***** válasza:
egyértelműen madách, ez kérdés?!
2012. márc. 13. 00:00
 4/4 anonim válasza:
A rákóczit felejtsd el!! Borzalom... Nagyon megbántam, hogy ezt a sulit választottam, a tanárok alig tudnak tanítani, emberségileg az összes nulla, mindegyik belefásult az életbe és még az anyagot sem tudja leadni normálisan. Az általános iskolámban komolyabbak voltak az elvárások.
2012. máj. 12. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!