Berzsenyi angol-nemet tagozatra a 72. helyrol 2016-ban mennyi esely van bejutni, ha 167-en jelentkeztek?
Szia, én biztos bejutó helyen vagyok az ideiglenes rangsorban a Berzsenyi nyelvi osztályában, a MIG ideiglenes rangsorában is benne vagyok az első 10-ben, ennek ellenére más suliba megyek.
Az általam választott gimnázium is benne van a HVG rangsorban, de a Berzsenyi után található, mégis azt választottam, eredetileg is az volt az előső helyen. Nem gondoltam meg magamat.
Így szerintem más is kieshet előled, nem csak az akit "jobb" helyre vettek fel.
Drukkolok!!!
Az azért tény, hogy a Berzsenyit sokan jelölik a Madách és Eötvös eltt. Habár nem olyan erős, nagyon kihangsúlyozott (szerintem túlzottantúlzottan, de nem oda járok) a közössége, sokan választják végül ezt.
Meg persze azt is meg kell mondani, hogy nyelvi tagozatokhelyett gyakran választanak más tagozatokat. Például nekem vannak olyan osztálytársaim, akik jelölték a Madáchban és a Berzsenyiben is nyelvi tagozatot, mégis inkább az Apáczaiba jöttek humánra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!