Mennyi esélyem van bekerülni a Karinthy Frigyes Gimnázium angol kéttannyelvű tagozatára?
A központim 81 pont lett (Magyar41/50, matek40/50) A hozott pont maximális: 50, a szóbeli 39 (magyar 21/25, matek18/25)
így összesen 170 pontom van a 200-ból..
Sajnos nem biztos...
Kétesélyes.
Szerintem valahol a bejutási ponthatár környékén leszel.
Szerencse kérdése, hogy a határ melyik oldalán.
Egyet értek Thaliaval, az elmúlt két évben 170 körül mozgott az utolsó bejutott pontszáma, szóval igen, ha bekerülsz, nagyon a határon leszel.
Van még mit izgulni :)
Szólj, ha kijött az ideiglenes!
Ne hülyéskedjetek már. Lehet, hogy az előző években kétesélyes volt, az idén viszont ennyivel az Eötvös német NYEKre is jó esélye lenne a kérdezőnek.
Az lehet, hogy nem leszel az élmezőnyben, viszont be fogsz kerülni.
Kedves 5. válaszoló! Miből gondolod, hogy idén sokkal kevesebb ponttal be lehet jutni valahova???
Gondolod, hogy idén sokkal nehezebb volt a felvételi? Ki mondja ezt? A diákok.... A tanárok szerint hasonló nehézségű volt.
Én drukkolok a kérdezőnek, hogy bejusson, de korántsem biztos még a felvétele.
Egyébként én tavalyelőtt 178 ponttal 71. ideiglenes rangsorszámú voltam.
Az utolsónak bejutottnak tavaly 117, tavalyelőtt 106. rangsorszáma volt angol kéttanon (72 helyre). Tehát nem esnek ki olyan nagyon sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!