A lányom 154,5 ponttal (nagyon túlizgulta a szóbelit) valahol a 250. hely környékén van, és nem bátorítanak. Még szerencse, hogy nem a Karinthyba akar menni, az csak a 2. választásunk lenne, ahova meg menni akar (DNG haladó német) benne van az első 30 ban. :-D
2016. márc. 3. 13:28
3/21 anonim válasza:
Ez elég fura, honnan tudod, hogy a 250.-dik helyen van? Még nincs kinn a rangsor.
A DNG ugyan olyan erős mint a Karinthy (sőt, egy ismerős gyerek félévkor sulit váltott, mert pánikbeteg lett, annyit kellett tanulni. Ja, és 180 kürüli ponttal volt az 50.-dik hely körül. Kizárt, hogy 150 körüli ponttal a 30-ban lenne.(amúgy ők se írtak ki még rangsort) A múlt éviekkel kár hasonlítgatni, nem is ugyanolyan pontszámtól hívták be őket mint a múlt évben....Az én fiamnak 159 pontja van, és örülünk, ha a sor végén bejut az erősebb sulikba.
(Majomkenyérfa anyukája vagyok amúgy:)
2016. márc. 3. 22:34
4/21 anonim válasza:
A DNG-ben kint van az ideiglenes rangsor, onnan tudom, hogy bent van és oda mást vettek alapul. 02-es tagozaton hozott + központi mateg + DNG-s írásbeli + DNG-s szóbeli. Tehát. És mivel csüt rerggel óta fent van a honlapon az ideiglenes rangsor csak tudom, hiszen láttam, hogy bent van a 30-ban.
A Karinthyban meg van informátorunk, onnan tudom, hogy kb. hanyadik ennyi.
2016. márc. 5. 19:56
5/21 anonim válasza:
A Karinthyban melyik szakot jelöltétek meg? Ahol a 250-dik?
2016. márc. 5. 20:06
6/21 anonim válasza:
A német kéttant 2. helyen és az angol kéttant 4. helyen jelöltük meg. (1. helyen a DNG haladó németjét és 3. helyen a DNG kezdő németjét)
2016. márc. 5. 20:14
7/21 Bogi11 válasza:
DNG-ről írnátok? B2 angollal, kezdő némettel inkább a német erősítése lenne a cél. Persze az angolt is jó lenne felsőfokig elvinni a gimnázium alatt. De a történelem , matek is fontos lenne. Lehetőleg emelt szinten. Nem német nemzetiségiként kicsit tartok egy nemzetiségi gimnáziumtól. Örülnék, ha valaki írna tapasztalatokat..
2016. márc. 6. 21:56
8/21 anonim válasza:
88. a gyerek a nyek németen. Az mennyire esélyes?
2016. márc. 7. 19:08
9/21 anonim válasza:
19:08-as! Elég valószínű a bejutása, egy csomóan kiesnek:) sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!