Attila_the_hun kérdése:
Szerinted van helye az óvodákban, iskolákban a vallásnak?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint a vallás magánügy, nem közügy. Közintézményben nincs helye.2016. febr. 22. 10:46
21/26 anonim válasza:
Vicces, amikor egy asztali imát pedofíliával párhuzamba hozó egyén papol nekem a kulturáltságról :)
Nem fogok tisztelettel szólni egy olyan emberhez, aki szerintem nem érdemli meg, ettől a mondandóm lényege nem lesz kevesebb. Ha te nem akarod értelmezni, üsse kavics, nem is vártam.
22/26 A kérdező kommentje:
"Nem fogok tisztelettel szólni egy olyan emberhez"
Akkor maradj csendben. Előre is köszönöm. Beszélgess olyanokkal akik veled egy szinten vannak.
2016. febr. 22. 22:34
23/26 anonim válasza:
Sajnálom, de ez nem kívánságműsor, kénytelen leszel elviselni. Nem igazán szokott érdekelni ki mit csinál az életével, de ha valaki már a gyerekének akarja átadni a hülyeségét, arra harapok.
24/26 anonim válasza:
81%: nem a te gyereked...Te úgy látszik nem tudod elviselni, ha egy szülő nem csak kiengedi a gyerekét a nagyvilágba, hadd nézelődjön, amerre lát aztán majd lesz valami, HANEM következetes a gyereknevelésben és irányelvek szerint neveli. Pedig van egy rossz hírem: szíve joga. Én a kérdező álláspontja felé hajlok.
25/26 anonim válasza:
Az nem következetes nevelés, hogy a gyerektől elzárja az információkat. Ahogy amiről én beszélek az sem azzal egyenlő, hogy "csak kiengedi a gyerekét a nagyvilágba, hadd nézelődjön, amerre lát aztán majd lesz valami", bár elismerem, kényelmes dolog a szélsőséges gondolkodás. Épp ellenkezőleg, a következetes nevelés SZERINTEM abban rejlik, hogy segítesz a gyereknek felfedezni, és felépíteni a saját világát, ahelyett, hogy kerítéssel bezárnád a sajátodba. Utóbbinak értelmét sem látnám, egy kisgyerek kíváncsi, fel akarja fedezni a világot, mindent érteni akar. Miért kéne gátat szabni a kíváncsiságának? Mert akkor TÉNYLEG következetesen kéne a gyerek neveléséhez hozzáállni, és ki kéne mozdulnod a saját komfortzónádból, hogy megértess vele néhány dolgot?
26/26 anonim válasza:
81%: nem értünk szót, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!