Fogalmam sincs, melyik sulit válasszam! Szerintetek?
Ha a Károlyi az álmod, akkor oda menj!
Tényleg elvesztegetett idő a nyelvi évfolyam + azért is rossz, mert az alatt az egy év alatt szinte semmi mást nem tanultok, ami miatt egyrészt kiesel a ritmusból, másrészt rengeteget felejtesz abból, amit már megtanultál. (Az unokahúgom járt 5 évfolyamos gimibe.) Nyelvet meg ha az iskolában nem is, legfeljebb iskolán kívül tanulhatsz, bár kétlem, hogy az Apáczai nem felelne meg nyelvtanulás szempontjából. A legjobb barátnőm az Apáczaiba járt, ő nagyon szerette. Az meg tényleg ne érdekeljen, ki hova jelentkezik az osztályodból!
Szóval én egész biztos az Apáczait választanám, mégis azt mondom, ha a Károlyi az álmod, tényleg "az álmod" akkor oda menj!
Szia :)
Az álmod a Károlyi, válaszd azt :) Nem pazarlás az az egy év, hiszen nyeken nagyon jól megtudod tanulni a nyelvet, ha nagyon jól megy a gimi végén vizsgázhatsz is.
Az Apáczai nagyon erős suli, tényleg csak jó vélemény van róla, de nem az álmod!
Kövesd az álmaidat!Hallgass a szívedre!
Sok sikert a felvételidhez! :)
Nem tudom, hogy az előttem lévő milyen rossz dologról beszél, mert az Apáczai egyszerűen nagyon jó. Nagyon jó a közösség, a tanárok, rengeteg szakkör van, nagyon erős iskola, kemények az órák, de mindenképpen teljesíthetők.
Egy 4 emeletes hatalmas gimnáziumról van szó, ahol van kollégium is. Régies stílusú, de szép.
A károlyiról én nem tudok sokat, nem odajárok, de ha oda akarsz menni mindenképp menj oda.
Én nem bántam meg hogy az Apáczaiba jöttem, nagyon jól érzem itt magam :)
Ha bővebben érdekel valami akkor nyugodtan írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!