Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen fakultációt válasszak?

Milyen fakultációt válasszak?

Figyelt kérdés
Turizmust szertnék tanulni gimnázium után ezért felvettem a francia nyelvet de kötelező felvenni egy második tantárgyat is de az alap tantárgyak közül egyik sem érdekel annyira hogy emeltszinten tanuljam 2 órában. Milyen tantárgy az ami nem túl unalmas és nehéz ahhoz hogy plusz 2 órát ne kelljen végigszenvednem. (Az angol nyelvet pedig nem vehetem fel mert nyelvi előkészítő iskolába járok és abból alapból minden nap van óránk és akarok is felsőfokú nyelvvizsgát tenni.)

2016. febr. 16. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
A turizmuson kelleni fog a matek.
2016. febr. 16. 13:55
 2/7 A kérdező kommentje:
De abból elég egy jó középszintű érettségi is nem? Szín 5-ös vagyok matekból de felsőfokon nem érdekel túlzottan.
2016. febr. 16. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egyetemen lesz egy csomó matekos tárgyad. Tehát ha nem is akarsz emeltezni belőle, attól még a faktot érdemes lehet felvenni, hogy képben legyél a dolgokkal, és könnyebb legyen majd a gazdasági matek.
2016. febr. 16. 14:43
 4/7 A kérdező kommentje:
És vajon érdemes előbb elvégeznem egy okj-s képzést és utána menni egyetemre?
2016. febr. 16. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok értelme nincsen, legfeljebb akkor, ha nem tudsz máshogy elég pontot összeszedni, csak az OKJ-val.
2016. febr. 16. 16:35
 6/7 A kérdező kommentje:
De tapasztalatszerzésnek jó szerintem az okj és úgy is ingyenes először. Ki tudja a végén kiderül hogy nem is tetszik ez a szakma és inkább választok mást utána egy egyetemen.
2016. febr. 16. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez is egy felfogás. Ha nem zavar, hogy csúszik a diplomád, rajta.
2016. febr. 16. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!