Milyen szentesen a dráma tagozat?
Szentesen?
Nem tom, nem vok oan okos mint te.
a drámás iskolák közül az egyik legjobb. több színész is odajárt. csak az alkalmassági számít:
ének,vers,monológ,tánc,helyben írt fogalmazás,torna gyakorlatok.
Későn írok..bocsi..remélem azért még aktuális.
Szerintem simán van esélyed,főleg,hogy fiú is vagy..
Elég kevés fiú jár drámára és szeretik ha fiú jelenkezik szóval főlényben vagy,ja és tényleg nem igazán a tanulás számít.Amúgy a HMG-re gondolsz??
Mert én az vagyok,de úgy tudom Szentesen csak a HMG-ben van dráma.. amúgy 4.4-től is már simán fölvesznek.. amúgy elég jó iskolba :DD
köszönöm mindenkinek
igen a HMG - re megyek
hallottam h van pár értelmiszintes ember
de kitudja :DDD
pfúú xD
kb minden értelmes ember lenézi azokat akik a drámaira járnak.. kegyetlen buták,feltűnési viszketegségben szenvednek stb.. :D egy jó arc embert se ismerek közölük, de állítólag azért van 1-2 :)
de ha tényleg tehetséges vagy,akkor akármilyenek az emberek,oda kell menned :'D
bár a 30y frontemberét is kirúgták.. és hova jutott :p
de sok színész,énekes került ki onnan :D
szal sztem nem döntöttél rosszul.
Én is minden nap érintkezek velük,látom őket,beszélek velük stb..És szerintem fölösleges ilyeneket megállapítani,mert csak magdat minősíted ezzel..Ők olyanok amilyenek..És szerinte csak a drámaisok cigiznek??Mert ha azt hiszed akkor csak menj el a dohányzóba és nehogy meglepődj,na mindegy nem akarom védeni őket nem a szívem csücskei csak láttam/olvastam,hogy miket írogatnak róluk,szerintem jogtalanul,de mindegy..
Amúgy meg benne van a neveükben :"drámaisok" nem enhéz kitalálni,hogy szeretik a drámát meg azt ha mindenki rájuk figyel és a köpontban vannak :DD
Van közülők idegesítő ember,de angol meg vizilabda szakosok közül is jópár b*nkót feltudnék itt hirtelen sorolni.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!