Pontszámítást végeztem a felvin a kalkulátorral. Lehet hinni benne?
Kiírta ugyanis, hogy az érettségi bizonyítvány alapján pontok nem számolhatóak, a kar követelményeinek nem felel meg.Mindenhova ötösöket írtam be.
Egyszer megszereztem a szakmámról a bizonyítványt.Aztán az érettségit és többletpontokért még plusz van egy OKJ bizonyítvány is .
Nekem ne mondd, hogy érettségizzek újra, én 3 tárgyból is újraérettségiztem:
1. emelt törit csináltam
2. közép magyart,
ezután felvettek egyetemre, majd akartam még egy szakot párhuzamosan tanulni, így újramentem
3.közép angolból
úgy, hogy akkor már volt egy B2-es nyelvvizsgám. Holott a közép angol érettségi szintje B1... És nem nyavalyogtam, hogy én már angolul nézem a Sopranos-t, felirat nélkül, és különben is van egy magasabb szintű nyelvvizsgám, így miért kell nekem újraérettségizni?
Elmentem, újraérettségiztem, és felvettek a második szakra is, mind a kettőt államin...
Btw: mindegyik szakra 430 feletti pontok kellettek, még a max. +80 többletpontos rendszerben...
Jah és mielőtt megvádolsz:
mindegyikért fizettem mint a katonatiszt, a központilag meghatározott áron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!