Már kezdem azt hinni, hogy nekem vmi rejtett autizmusom van, vagy vmi, miért lett ilyen fos az érettségim míg a matekom elég jó lett?
ötös lett a matekom kicsivel jobb mint 80%(régen 2-es voltam matekból mert szar volt a tanárom, most meg így felhoztam és ezt így jónak érzem)
erre a magyar is meg a töri is a 3masnak is a közepes értékét érte el..de főleg az idegesít, hogy az osztályomba van olyan kisleány aki a szaros 3pontos levonás miatt aggódik a míg nekem levontak 15 pontot helyesírás miatt, átnéztem, persze nem találtam semmit, de a tanár tuti talált 150 db vesszőhibát
tiszta idegesítő..most szarjam le vagy mi?
kb nekem lett a legszarabb a magyarom meg a törim az osztályból:\
talán a legesleghülyébbeknél jobb lett..
Nyugi én is így vagyok vele:D
Csak én végig négyes ötös tanuló voltam, és humán pályára készültem 3 évig... majd utolsóban valami oknál fogval a TT után érdeklődtem, de úgy látszik nem hiába :D törim magyarom 3 as eddig, de szóbelivel meglehet még 4 :D viszont a magyarnál több kettes, hármas tanuló is jobbat írt mint én :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!