Hova mennyek továbbtanulni?
Jelenleg 12. évfolyamba járok, hármas, négyes átlagom van érettségi nem tudom hogy sikerül, de remélem jól. Általános gépészeti alapismereteket tanulok, jövőre lehetőségem van technikumra jelentkezni gépgyártástechnolugusi-ra, amire jelentkezni fogok,ha esetleg nem vesznek fel felső oktatásba.
A kérdés az, hogy egyáltalán nem tudom, hogy milyen suliba menjek! Ezen a pályán akarok maradni vagy vmi hasonlón ötleteket, neveket és tapasztalatokat kérnék !
(kérdező vagyok)
Pest megyében lakom, Bp től 50km, de még a koleszos verziót is bevállalom ha ténylegesen jó az iskola.
Helyesírásért bocsánatot kérek, telefonról vagyok.
gépészmérnököt javasolnám, de ha a matek-fizika is csak 3-4-es szinten megy, akkor nem. ezekből amúgy sem árt emelt szinttel menni.
ha nincs konkrét ötleted, maradj a szakmán, aztán hátha 1 év alatt megjön hova menj(esetleg volt osztálytársak tapasztalataiból).
Ha ötös vagy fizikából, matekból, meg a szakmai tárgyakból, akkor célszerű jelentkezni valamilyen műszaki szakra.
Viszont ha fogalmad nincs, akkor elég nagy bajok vannak nálad, mert azt előre kell tudni, és céljaidnak kell legyenek. Technikusit meg alapból jobb ha elvégzed, és csak aztán menj műszaki egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!