Hova mennyek továbbtanulni?
Sziasztok.
Vam egy tervem.Rendőrnek továbbtanulnék az Adyligeti iskolába,Budapesten.Ez eddig oké,de abba is belegondoltam hogy mi lesz ha nem vesznek fel.
Hova mennyek tovább?Milyen munkát válasszak?Minek tanuljak tovább?Van valami oldal ami segít abban hogy megtudjam miben lennék jó?
Köszi!Kérdés van írjatok!
Ilyen "helyes"írással leginkább kisegítőbe. Feltéve, hogy oda felvesznek.
Ez a "mennyek" valószínűleg még ott is kizáró ok lesz.
Vannak önismereti tesztek, de nem tudom, hogy ezek mennyire segíthetnek.
pl. [link]
Miért akartál rendőrnek menni?
Ha azért, mert érdekel az emberek biztonsága, ergo szociális érzékenység miatt akkor mehetsz például ápolónak, mentősnek stb.
Ezek mellett Országgyűlési Őrséget is megnézném (nem tudom, hogy milyen rendszerességgel van a felvétel, de ettől függetlenül érdemes megérdeklődni) a te helyedben, esetleg egyéb biztonsági szolgálatok.
Szerintem akkora idióta, hogy nem is tudna helyesen írni egy szót sem.
Isten ments, hogy ilyen kezébe fegyver kerüljön. Szerencsére azért a rendőrségen is van szűrés, és azokat, akiknek az IQ-juk nem éri el legalább a minimális elvárt szinten, úgy kihajítják, hogy csak leshetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!