Hova mennyek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Vam egy tervem.Rendőrnek továbbtanulnék az Adyligeti iskolába,Budapesten.Ez eddig oké,de abba is belegondoltam hogy mi lesz ha nem vesznek fel.
Hova mennyek tovább?Milyen munkát válasszak?Minek tanuljak tovább?Van valami oldal ami segít abban hogy megtudjam miben lennék jó?
Köszi!Kérdés van írjatok!
2014. júl. 30. 19:11
11/13 A kérdező kommentje:
Ezen tényleg ledöbbentem most.komolyan.A Tifajtátokat megnézném hogy néznek ki élőben.Azért feljönnek egy rohadt odlalra,ahol mások segítséget kérnek,és a rohadt helyesírásér sírnak.Remélem lezártátok.Nem ismertek engem,énse titeket,de majd az alapján megállapítom hogy miylen ember a másik hogy hogyan gépel.Érdekes ,okosok vagytok.
2014. júl. 31. 20:44
12/13 anonim válasza:
kedves kérdező! itt már a helyesírás súlyosságát is kéne látnod. Aki rendőrnek szeretne menni nem árt némi alapműveltség, és a "mennyek-menjek" szó (sajnos) ehhez tartozik.
Meg ez az utolsó mondat: "Kérdés van írjatok!" hát ez egy igen elegáns mondat. TE fordulsz segítségért, akkor talán meg kéne fontolni,hogy mit hova hogyan milyen hangnemben írsz.
13/13 A kérdező kommentje:
Én ezt megértem,de engem az idegesít fel hogy egyes emberek meg tudják mondani hogy milyen ember vagyok és mindössze 1 helyesírási hiba segít nekik.Ez idegesít.Most nézd meg egy normális válasz érkezett.Rendőrnei készülök,de tévedni emberi dolog.Egy ember leírta hogy rosszúl írtam,de utána jött a többi.És miért? Mert ők okosak,de választ nem tudnak a kérdésemre.
2014. aug. 1. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!