Hova mennyek továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Úgy néz ki hogy egy egész álom készül összeomlani bennem.Rendőrnek akartam menni,akarok is,de tegnap az EKG valamit mutatott,vérnyomással kapcsolatos,hétfőn megyünk kardiologiára, és ha ott találnak valamit esélyes hogy nem mehetek rendőrnek...
Elkezdtem gondolkodni hogy mit csináljak akkor? Már leadtam a jelentkezésem fősulira, szakközépbe pedig ez az 1 orvosi papir hiányzott. Nem tudom mi tévő legyek. Minek mennyek ezek után? Egyszerüen semmi más nem érdekel. Nem tudom, tanácstalan vagyok. Ez úgy jött mint derűlt égből villámcsapás. Ti mit csinálnátok a helyembe?
2015. febr. 4. 13:44
1/1 anonim válasza:
Várd ki az eredményt, addig ne idegeskedj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!