Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit csináljak az osztályfőnökkel?

Mit csináljak az osztályfőnökkel?

Figyelt kérdés

Egész életemben csöndes gyerek voltam. Példás magatartással.

ebben a tanévben iskolát váltottam. Most egy szószerint egy lila tehén az ofőnk. Osztály ahogy én hallotam utálja.

2015 ben csaltam a biológia dogán ő azt hiszi hogy direkt akartam nem úgy volt hátra kellet ülnöm doga irásnál osztálytársam kezembe adta a eéőre kinyomtatott dogár én elfogadtam le buktam.Felvitte a lapot az ofőhöz ő meg a doákat (nem csak én csaltam van aki le se bukott) az asztalról dobálta le fele mint egy idióra (mert az is anya szerint is) 2015.12.08 án más hibájából mentem el 2 óráról igazolatlanul ellőte kértünk az igazgatótól hogy december 14 én engedjen el 1 héttel utána 1 héttel később kaptam egy papírt amin az áll hogy 2 óra után elmehetek néztem megkérdeztem aki csinálta hogy biztos elmehetek ő azt mondta igen én elmentem (anya szerint tévedtek) a milka (öfő) meg be ír osztályfőnőkit hogy lógtam és őt nem érdekli hogy azt mondta hogy elmehetek. 2016.02.01 én pedagógia vizsgálatra kellet mennm anya felhívta (mert az mondta a milka mindig hivjuk fel ha nem megyek iskolába) azt mondta anya neki a telefonba hogy 9 órától 1 ig tart majd a vizsgálat de nem addig tartott hanem 2:35 ig (az pedagógiai vizsgáló miondta hogy 9-1 ig fog tartani még 2 héttel ezelőtt) azt mondta az öfő hogy utolsó órákra menjek be a suliba nem tudtam be menni mert 2:35 ig tartott a vizsgálat és az óráim 2:40 ig voltak (utolsó tesi) na most 5 percre menjek be tesi órára ..... a szakszolgálat egésznapra igazolta én mondtam neki ma hogy nem 1 ig voltam ő azt mondja hazudok anya mondta rosszul de anya is tudja hogyb fél 3 mig tartott ő meg be ír osztályfőnökit és osztály ellőt le szidot hogy vissza élek a bizalommal azóta nem szeret már anyira az osztály múlt pénteken se mentem farsangra mert nem is táncolok én meg nem szeretek ilyenekre menni mit csináljak csak ülni meg álni tudnék erre is beírja az igazolatlant (pszihológus aszt mondta nagyon szorongok) múltkoris irodalomból 3mas értem el 2 irt be én meg féltem szólni több ilyen eset volt most meg a szózat ott is meg kellene valahogy tanuljam már majdnem 1 hóünapja tanulom (a régi suliba a 5 hónap allat tanultam meg a walsi bárdokat) himnuszt is nehezen tanultam alsóba és felsőbe is még a szózatot most se tudom elolvasom aztán pár perc múlva nem emlékszek amit olvastam (diszkalkulia-dislexiia-disgráfiát állapítottak meg)

amióta milka tanít 2 vagyok nyelvtanból irodalomból (igaza van a többi osztálytársamnak amióta milka tanít majdnem megbukik)

holnap kellene felmondanom (már 2 hete kellet)

még egészségemet is kockáztatnám csak nem menjek be hozzá

iskolába nem szoktam beszélni

2016. febr. 8. 20:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Mia a véleményetek az öfőről?
2016. febr. 8. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A feléig bírtam olvasni: nem bírja a gyomrom, hogy rendszeren gúnynéven utalsz az osztályfőnöködre.
2016. febr. 8. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Felháborítóan viselkedik veled, egy mocskos hazug disznó. Az hogy milkának hívod az kedves ahhoz képest hogy mit érdemel.
2016. aug. 16. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!