Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pázmány Péter Katolikus...

Pázmány Péter Katolikus Egyetemről vélemény?

Figyelt kérdés
Kaptam olyan füleseket, hogy az ott megszerzett diplomával kevésbé tudok majd elhelyezkedni. (Jogász)

2016. jan. 23. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Ezt nem tudom kitől hallottad,de nagyon nehéz egyetem. Nővérem oda jár,és csomó dolgot tanul ott,amit más egyetemeken egyáltalán nem,vagy csak felszínesen tanulnak.(lásd: kánonjog) Ha van kérdésed nyugodtan tedd fel nekem,én megkérdezem a nővéremet.:) Amúgy ő most másodéves,és elég jól tanul.:) 16/L
2016. jan. 23. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ELTE, PTE, Pázmány, SZTE jogi diplomával nem kell félned, hogy nem lesz munkád. Jó egyetemek, értékes diplomát adnak. Ne halgass azokra, akik szerint az ELTE-s diploma ér csak valamit. :)
2016. jan. 23. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Pázmányos jogi diploma is nagyon jó!
2016. jan. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!