Pázmány Péter Katolikus Egyetemről (PPKE) mi a véleményetek? És az igazságügyi igazgatási szakról?
Szia. Én is ide járok. Valóban korrekt hely, de rendesen követelnek.. 0 tudással nem engednek át.
Egyébként nagyon jó hely, szeretek ide járni. A tanárok és a diákok is egyaránt barátságosak, közvetlenek
Második vagyok megint.
Ezek már a 2015/16-os tanévre szólnak:
Órarended: [link]
Nincs bent az órarendben a szabadon választható tárgy/tárgyak. Tanulmányaid alatt 10 szabadon választhatót kell teljesítened, de ez benne van a mintatervben is. Még azt ajánlom, hogy őszi félévben mindenképp vegyél fel valami szabadon választhatót, mert akkor nagyon érdekes tárgyak vannak, tavasziban már nem annyira. :D Én első félévben (őszi) két tárgyat is megcsináltam.
Őszi félév időbeosztása: [link]
Évnyitóra nem kötelező menni.
Mintaterv: [link]
Két félévig kötelező a sporttevékenység.
Itt megtalálod mik közül választhatsz: [link]
Illetve böngészd az egyetem honlapját, sok hasznos dolgot találsz ott, pl.: hirdetményeket, tárgyak leírását, tételsorokat stb. [link]
Most ennyi jutott eszembe, de ha másra is kíváncsi vagy, privátban is írhatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!