SZTE, lehetséges "nem jelent meg" vizsgaalkalmat törötetni, ha van orvosi igazolásom?
Mondjuk akkor félreértés van köztünk, mert én a jogszabályi max. 6 vizsgára gondoltam, annak a számát nem csökkenti az igazolatlan sem.
Az egy félévben felvehető vizsgák számát az intézmény szabályozza, az más kérdés. Előkaptam a TVSZ-t, és egyébként rögtön meg is találtam benne az erre az esetre vonatkozó részt, szóval nagyon nem jól néztél valamit.
"14.5. A vizsgáról való távolmaradást a hallgatónak legkésőbb az ismétlő vizsga napját 3 nappal megelő-
zően kell a Tanulmányi Osztályon okmányokkal, orvosi bizonyítvánnyal alátámasztva igazolnia a
MODULO rendszeren keresztül. Méltányolandó indok esetén a Tanulmányi Osztály az elektronikus
tanulmányi rendszerben rögzíti az igazolt távolmaradást, az nem számít elhasznált vizsgalehetőségnek.
Az oktatási-szervezeti egység jogosult az igazolást ellenőrizni.
14.6. Az igazolatlan meg nem jelenés csökkenti a vizsgalehetőségek számát, de nem számít sikertelen
vizsgának. A távolmaradást rögzíteni kell az elektronikus tanulmányi rendszerben. Azt a hallgatót,
aki igazolatlanul nem jelenik meg egy vizsgán, az adott vizsgaidőszakban egyik kurzus tekintetében
sem illeti meg további méltányosság vagy kedvezmény"
(A tördelés olyan lett, amilyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!