Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kétségbe vagyok esve! Továbbta...

Kétségbe vagyok esve! Továbbtanulás, tényleg így van?

Figyelt kérdés

Most 8.as vagyok és Balatonalmádiban a kéttannyelvűbe készülök. Viszont a tanárok nem támogatnak, nem mondanak okot, szerintem az a véleményük hogy nem állnám ott a sarat. Barátnőm a Vetésibe készül, neki mégis látnak esélyt, pedig nagyjából ugyanolyan képességűek vagyunk annyi különbséggel hogy én tanulok és szorgalmas vagyok ő pedig még csak házit se ír, csak óra előtt lemásolja. Igazságtalannak tartom hogy kitartóan tanulok és küzdök mégse vesznek erről, rólam tudomást. A jegyeim 3-5 között vannak, a földrajz, fizika, kémia amiből becsúsznak a 3asok de amúgy 4es vagyok belőlük. A többi felvételihez szükséges tantárgy 5ös. A töltelékek mint pl ének vagy rajz az 4es. És a felvételiben a matekra 30 pont körül a magyarra 40 körül számítok hogy megírom, a vitt pontjaim 25/23-24

Nagyon rosszul érzem magam hogy már nem tudok hinni a képességeimben. Nem hiszek benne hogy almádisi suliba ha bekerülök akkor meg tudom állni a helyem, félek hogy kinevetnek és ott hagynak egyedül mert nem vagyok zseni, egyszerűen csak szeretek tanulni, szeretnék egy nyelvet (a mostani németen kívül) jól elsajátítani. Nincsenek különösebb képességeim amiben jó lennék. És attól függetlenül hogy én vagyok az osztály legjobb tanulója úgy érzem magam mint egy értéktelen buta ember. Elvették az önbizalmam, azt a kicsit is ami a tanulásban segített. Mit csináljak hogy máshogy lássam?

És az érdekelne még hogy a Vetési vagy a Balatonalmádi kéttannyelvű erősebb-e. A statisztikák szerint és a saját vélemények szerint is. Hogy mi nehéz az iskolai tananyagban. És ha kellően szorgalmas, kitartó az ember akkor Almádiban lehet jó tanuló, vagy oda tényleg okosnak kell lenni?

14/L

2016. jan. 5. 19:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!