Mit tegyek? Dániai tovabbtanulas vagy 2 éves kapcsolat?
Legnagyobb almom valna valora, ha külföldon tanulhatnek. Mindig is arra vágytam, hogy eljussak más országokba, hogy felfedezzem őket. Most itt a lehetőség.
Ugyanakkor barátom, 1.szerelmem eléggé földhözragadt ilyen területeken és ő inkább maradna Pestnél vagy maximum Bécs. (nem tudok németül, szoval az a lehetőség hogy kimenjunk ketten Becsbe, mert az is külföld, ki van lőve) Nem gondolom hogy képes lennék arra hogy itthagyjam csak úgy, nagyonnagyon szeretem és a két év alatt a kapcsolatunk nemhogy ellaposodott de megerősödött, legjobb barátokká és szenvedélyes szerelmesekké váltunk egyszerre.
Nem erőltethetem rá az akaratom (ha nagyon szeretném, lehet hogy sikerülne), de másak a vágyaink és érzem, ha úgy döntök, maradok azt nagyon megbannam, de azt is ha mennék. Mit tegyek? Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit tettetek? Könyörgöm, adjatok tanácsokat!!
18L
Köszönöm szépen a válaszaitokat, szerintem jelentkezek az egyetemre! :)
Nem hagyjuk annyiban kettőnket se, küzdeni fogunk, bár mindketten tisztában vagyunk azzal hogy ez nem is vállalkozás :( de ha Erasmus-szal kimegyünk ugyanabba az országba akkor csak fél évet kell kibírnunk külön! :)
egyébként szívesen meghallgatnám azoknak a tapasztalatait akik távkapcsolatban élnek vagy éltek! köszii :)
Csupán fél évet? Azt szerintem simán ki lehet bírni!
Nekünk annó 1 évet kellett m.o.-n belül, két egymástól távoli városban. A volt barátom messzire ment egyetemre és mivel 1 évvel idősebb nálam (igazából 2-vel, de 1 évfolyammal jár fölöttem) , úgy volt 1 év múlva mehetek én is oda egyetemre. Simán kibírtuk a távkapcsolatot 1 évig, mindkettőnknek a tanulás volt az első és rengeteget beszélgettünk. Viszont 1 év múlva szakítottunk. lol. Valami más dolog miatt, így júliusban sorrendet módosítottam és mégsem oda mentem egyetemre szeptembertől ahol ő tanul. Ugyanarra a szakra, csak maradtam az én városomban.
Kicsit szomorú a sztorim, de a lényeg, hogy még 1 évet is ki lehet bírni távkapcsolatban, nemhogy felet. :DDD
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!