Orvosisok, műszakisok, jogra járók, egyéb kemény szakon tanulók! Ti irigykedtek a lazább szakra járók szabadidejére és könnyebben tanulható, kevesebb vizsgáikra?
Jogász szakon tanulok.
Kicsit féltékeny vagyok, amikor a turizmusos barátnőm meséli, hogy most vizsgaidőszakban 2 vizsgája lesz, nekem meg 11, de összességében nem irigykedem. Végülis én is mehettem volna turizmusra..
Valóban tisztában voltam azzal, hogy nem lesz könnyű, de nem érzem teljesíthetetlennek. Meg amúgyis szeretem :))
Nem. Tudom, hogy nekem jobb munkám lesz, többet fogok keresni.
Plusz én élvezem is amit tanulok, ez a hobbim, szenvedélyem, szóval nem olyan nehéz számomra
Én ELTE-n vagyok környezettanos; nem a legegyszerűbb szak, sőt...
Nem kifejezetten élvezem, nem ez az életem értelme, nem 101%-os vidámsággal (és odaadással) megyek be sokszor az előadásokra, gyakorlatokra, de tudom, hogy amennyiben elvégzem, meg fogok tudni belőle élni és nem kell majd folyamatos álláskeresésben lennem.
Közhelynek hathat, de a kemény munka kifizetődő.
én egy ilyen kemény szakra járok, de azért az nem igaz, hogy ne lenne semmi szabadidőnk
bőven összegeztethető
ami nem működik az amikor a könnyebb szakosok a vizsgaidőszakban vágnak be egy egész félévet
Én orvos vagyok, anno néha kicsit irigykedtem, de alapvetően nagyon szerettem a szakomat és azért a nagyon kemény vizsgaidőszakainkban is voltak jó dolgok.
Ami viszont dühít, hogy rengeteg olyan szak van az egyetemeken például andragógia, szabad bölcsészet stb. amiknek semmi értelme, de léhűtő idióták járnak rájuk (személyes tapasztalat), akik szimplán el akarnak lébecolni valahol X évig meg kell nekik egy diploma, és ezek az emberek rombolják egyrészt az egyetemisták megítélését, lásd a rengeteg a "diploma nem ér semmit" hsz itt az oldalon, másrészt elvonják az értelmes szakoktól az erőforrásokat, például a kollégiumi helyeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!