Szombatom iskola! Van köztetek is olyan aki el fogja lógni mint én? Vagy csak én vagyok az egyedüli? (: mondjuk én amúgy is lógok elég sokat. Tavaj osztályozót kellett tennem, de ÖTÖSRE átmentem xD
Figyelt kérdés
egyébként is aludni járok a suliba, mert fotografikus memóriám révén ha 1x elolvasok valamit azt úgy visszamondom mint a magnó :D najó utána rá egy hétre el is felejtem :D de kb így szoktam vizsgákra tanulni elötte 1-2 nappal és puff ötös :D matekból nem kell szerencsére, mert felvok mentve :D2015. dec. 10. 17:25
11/14 anonim válasza:
Természetesen bemehetsz. A magántanulói státusz nem azt jelenti, hogy ki vagy tiltva. Az iskola tanulója vagy. Ez pont neked való lenne.
12/14 anonim válasza:
Sajnos eléggé össze vannak zavarodva a fejedben a dolgok. Ez persze nem a te hibád, hanem a neveltetésé. Alapvető érdembeni, etikai, erkölcsi fogalmakkal nem vagy tisztában. Nem tudod, mi az a munka, megbecsülés, tisztelet, tekintély, és elismerés.
Ez a szülők bűne.
13/14 anonim válasza:
Nekunk nem kellett ma menni. Az igazgatonk jo arc,valami tanari ertekezlettel mindig kitrukkozi ezt a szombati tanitasos hulyeseget.
14/14 A kérdező kommentje:
jó itthon lenni. nemrég keltem fel :)
2015. dec. 12. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!