Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szombatom iskola! Van köztetek...

Szombatom iskola! Van köztetek is olyan aki el fogja lógni mint én? Vagy csak én vagyok az egyedüli? (: mondjuk én amúgy is lógok elég sokat. Tavaj osztályozót kellett tennem, de ÖTÖSRE átmentem xD

Figyelt kérdés
egyébként is aludni járok a suliba, mert fotografikus memóriám révén ha 1x elolvasok valamit azt úgy visszamondom mint a magnó :D najó utána rá egy hétre el is felejtem :D de kb így szoktam vizsgákra tanulni elötte 1-2 nappal és puff ötös :D matekból nem kell szerencsére, mert felvok mentve :D
2015. dec. 10. 17:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nyelvtanból is fel vagy mentve...
2015. dec. 10. 17:31
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Félelmetes, amikor valaki a linkségére büszke. Gyászos jellemet mutat.
2015. dec. 10. 17:32
 3/14 anonim ***** válasza:

*szombaton

*tavaly

*fel vagyok mentve

Ránézésre pár hiba. A központozásról nem is beszélve.

Lehet, hogy mégsem ártana iskolába menni szombaton?

2015. dec. 10. 17:41
 4/14 A kérdező kommentje:

Hát figy. Az iskola dögunalom. A nyelvtanból nem vagyok felmentve, de ha nem tetszik ahogy írok, nem kell olvasni. hozzád nincs több mondanivalóm.

Amúgy kijöttek tavaly családod látogatni és az iskolában is fenyegettek azzal hogy majd gyámság alá helyeznek....lol

Ebből semmi nem lett. Én jó körülmények között élek és a szüleimnek van pénze. Tehát SEMMI nem indokolhat ilyesmit. Ez üres fenyegetés amit azthisznek egyesek hogy mivel gyerek vagyok el is hiszek. imádom felrúgni az iskolai szabályokat. szinte orgazmusi örömöket okoz.

Viszont ahogy mondom, bemegyek vizsgázni és nagyon jól megy. Megyek majd egyetemre is, de ezt a fajta iskolát ellinkeskedem. gyűlölöm a tanárokat valamint az iskolát és az egész rendszert. nagyon jólesik belerúgni egyet.

130 as IQ val és művész lélekkel kicsit másként gondolkodom mint a többiek. ennyi.

amúgy matematikából és írásból vagyok felmentve. nekem csak felelnem kell... amikor vizsgáltak a felmentés miatt, akkor derült ki hogy az IQ-m az 130 :)

2015. dec. 10. 17:45
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor valamit elmértek :D
2015. dec. 10. 17:47
 6/14 A kérdező kommentje:

Akkor valamit elmértek :D

nyúts be panaszt!

2015. dec. 10. 17:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A szombati suli helyett: www.pszichologuskereso.hu

Anyuciék fizethetnének pár kört. Lenne miért.

2015. dec. 10. 18:01
 8/14 anonim válasza:
én
2015. dec. 10. 18:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Mért nem kérsz magántanulói státuszt? Ehhez jogod van a Köznevelési törvény értelmében.
2015. dec. 10. 19:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Tudom. Azonban akkor nem mehetnék be. én úgy tudom. és azért beszoktam járni mivel van bent pár haverom. Jah, és néha nagyon unatkozom. Ilyen esetben is jó bemenni. Mondjuk tornaórát rendszeresen ellógom. pl ha utlsó óra akkor biztos nem maradok, ha meg első akkor meg késöbb megyek be. na ezzel volt gond hogy ne buktasson meg, de apám elég jól elbeszélgetett vele. és megadja a kettest cserébe ha lefutok egy kis távot. ami nekem nem nagy cucc mivel 20 kilómétereket szoktam futni apámmal.
2015. dec. 10. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!