Szombatom iskola! Van köztetek is olyan aki el fogja lógni mint én? Vagy csak én vagyok az egyedüli? (: mondjuk én amúgy is lógok elég sokat. Tavaj osztályozót kellett tennem, de ÖTÖSRE átmentem xD
*szombaton
*tavaly
*fel vagyok mentve
Ránézésre pár hiba. A központozásról nem is beszélve.
Lehet, hogy mégsem ártana iskolába menni szombaton?
Hát figy. Az iskola dögunalom. A nyelvtanból nem vagyok felmentve, de ha nem tetszik ahogy írok, nem kell olvasni. hozzád nincs több mondanivalóm.
Amúgy kijöttek tavaly családod látogatni és az iskolában is fenyegettek azzal hogy majd gyámság alá helyeznek....lol
Ebből semmi nem lett. Én jó körülmények között élek és a szüleimnek van pénze. Tehát SEMMI nem indokolhat ilyesmit. Ez üres fenyegetés amit azthisznek egyesek hogy mivel gyerek vagyok el is hiszek. imádom felrúgni az iskolai szabályokat. szinte orgazmusi örömöket okoz.
Viszont ahogy mondom, bemegyek vizsgázni és nagyon jól megy. Megyek majd egyetemre is, de ezt a fajta iskolát ellinkeskedem. gyűlölöm a tanárokat valamint az iskolát és az egész rendszert. nagyon jólesik belerúgni egyet.
130 as IQ val és művész lélekkel kicsit másként gondolkodom mint a többiek. ennyi.
amúgy matematikából és írásból vagyok felmentve. nekem csak felelnem kell... amikor vizsgáltak a felmentés miatt, akkor derült ki hogy az IQ-m az 130 :)
Akkor valamit elmértek :D
nyúts be panaszt!
A szombati suli helyett: www.pszichologuskereso.hu
Anyuciék fizethetnének pár kört. Lenne miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!