Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha valaki leteszi az osztályoz...

Ha valaki leteszi az osztályozót egy adott tantárgyból nemkell bejárnia órákra?

Figyelt kérdés

Ki tehet osztályozót?Megvan szabva hogy maximum hány tantárgyból lehet? Van valami kitétele?

Minden infóra kiváncsi vagyok :)

2014. febr. 13. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok, hogy a legtöbb iskolában úgy van, hogy csak akkor nem kell bemenned órára, ha az az óra aznap a legelső vagy a legutolsó óra :D amúgy szerintem bárki tehet osztályzót.
2014. febr. 13. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Az szokott menni osztályozóra, aki az adott tárgy óráin több mint harminc százalékot hiányzott és a tanár

(emiatt) nem tudja leosztályozni a munkáját az adott félévben v. aki nagyon sokat hiányzott és szintén nincs elég jegye, ami alapján a tanár le tudná osztályozni- Van még egy-két más eset is

2014. febr. 13. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Bárki tehet, bármennyi tárgyból. Középiskolában például azért, hogy előrehozott érettségit tehessen. Arra az órára nyilván nem kell utána bejárnia, hiszen már teljesítette a követelményeket ugyanúgy, mintha évvégi bizonyítványa lenne.
2014. márc. 6. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:

én 1 hónap múlva fogok tenni angolból, már nagyon várom! :D

nem kell többet bejárnom! :)

amúgy érettségi miatt kell :)

2014. márc. 15. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Az szokott osztályozóra menni, aki előrehozott érettségire szeretne menni v. nagyon sokat hiányzott, nincs elég jegye és emiatt kell osztályozóznia
2014. márc. 21. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Az az egy-két hónap már nem számít (hogy bejársz-e

vagy nem)

2014. márc. 21. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!