Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményed erről az...

Mi a véleményed erről az állításról?

Figyelt kérdés
szeretnék pénzügy-számvitelre jelentkezni nos sokan mondják hogy Corvinus a neked való!nem vagyok rossz tanuló de ha érettségin nem gyüjtök annyi pontot hogy felvegyenek?ezért más iskolákat is kinéztem pl: Debrecen,miskolc,szeged itt kevesebb a pont csak hát sokan vannak vele olvastam az oldalon is hogy ezek iskolai diplomájával nehezebb elhelyezkedni ti mit gondoltok erről a felsoroltak közt melyik még színvonalas ki járt valamelyikbe?mit gondoltok???
2010. márc. 22. 18:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Pénzügy számvitel szakkal baromi jól meg lehet élni.

Azonban nem csak Corvinus létezik. Ott a BGF, ami szinte olyan jó mint a Corvinus. Vagy talán jobb is.

BGFen eleve gyakorlatorientáltabbak, ami sokkal többet számít, mint az elmélet.

2010. márc. 22. 18:31
 2/12 A kérdező kommentje:
igen értem és köszönöm esetleg a miskolc,vagy debrecen esetleg szeged arról nem halottál semmit??mert azok a helyek közelebb lennének lakóhelyemhez de tanulásban persze ne a távolságot nézd!!csak kérdem!?????ja még egyszer köszi!
2010. márc. 22. 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

BGF-en elég alacsony a ponthatár, és jó is. Bár szerintem emelkedni fog, de mindenféleképpen a Corvinust pályázd meg. Hajts a legtöbb pontra...

A többiről nem sokat tudok. Rangsorban nincsenek valami jó helyen.

Felvi rangsort, HVG rangsorokat tudom ajánlani.

2010. márc. 22. 18:49
 4/12 A kérdező kommentje:
hát mindenképpen az a cél de nehéz oda a bejutás azért is írtam hogy ha az nem sikerülne akkor melyiket jelöljem meg utánna!??
2010. márc. 22. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Első kommentelő... Te miről beszélsz??? A BGF meg se közelíti a Corvinust. Az egyetlen bgfes szak, ami szinvonalasabb mint a közgázon, az a turizmus. Pénzügyből messze a Corvinus a legjobb... És a kérdezőnek is azt ajánlom ,hogy elsősorban a BCE-t célozza meg... Utána talán a bgf a második, de elég messze van a corvinusos szinttől.
2010. márc. 25. 13:45
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod! mindenképpen a Corvinus a cél!De nagyon magas a ponthatár remélem csökkentik mire oda jutok!:D
2010. márc. 25. 14:10
 7/12 anonim ***** válasza:

ma 13:45

Tudsz olvasni?

BGF gyakorlatorientáltabb. Corvinus elméleti képzést nyomja jobban. Több barátom jár ezekre a szakokra, csak tudják már a rendszert...

Pénzügy számvitel szak meg amúgy sincs olyan helyzetben Magyarországon, hogy a munkáltatók annyira válogatnának. Ergo hiány van belőlük.

2010. márc. 25. 16:04
 8/12 A kérdező kommentje:
lécci a válaszra válaszoljatok!!EGY SZEGEDEN SZERZET DIPLOMA SOKBAN ELTÉR A BGF CORNINUS MELLETT?
2010. márc. 25. 17:22
 9/12 anonim ***** válasza:

16:04

Jah, lehet h hiány van, de a jobb munkahelyekre akkoris a BCE-seket veszik fel. És egyébként nem vágom h mit értessz gyakorlatorientáltság alatt.

Kérdező: Sztem a vidéken lévő szakok eléggé le vannak maradva, a BCEhez és a BGFhez képest, de persze nem tudthatom miután ne moda járok, de a statisztikák ezt mutatják. Egyébként, ha össze szeretnád hasonlítani ezeket a képzéseket egymással, akkor ajánlom figyelmedbe a felvi.hu-t. Ott van egy olyan, hogy felvi rangsor, ahol mindenféle szempotok alapján, a hallgatók, a tanárok és a munkáltatók megkérdezése után összehasonlítják az egyes intézményeket.

2010. márc. 25. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
megin én itt a link: [link]
2010. márc. 25. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!