Mi a véleményed erről az állításról?
Pénzügy számvitel szakkal baromi jól meg lehet élni.
Azonban nem csak Corvinus létezik. Ott a BGF, ami szinte olyan jó mint a Corvinus. Vagy talán jobb is.
BGFen eleve gyakorlatorientáltabbak, ami sokkal többet számít, mint az elmélet.
BGF-en elég alacsony a ponthatár, és jó is. Bár szerintem emelkedni fog, de mindenféleképpen a Corvinust pályázd meg. Hajts a legtöbb pontra...
A többiről nem sokat tudok. Rangsorban nincsenek valami jó helyen.
Felvi rangsort, HVG rangsorokat tudom ajánlani.
ma 13:45
Tudsz olvasni?
BGF gyakorlatorientáltabb. Corvinus elméleti képzést nyomja jobban. Több barátom jár ezekre a szakokra, csak tudják már a rendszert...
Pénzügy számvitel szak meg amúgy sincs olyan helyzetben Magyarországon, hogy a munkáltatók annyira válogatnának. Ergo hiány van belőlük.
16:04
Jah, lehet h hiány van, de a jobb munkahelyekre akkoris a BCE-seket veszik fel. És egyébként nem vágom h mit értessz gyakorlatorientáltság alatt.
Kérdező: Sztem a vidéken lévő szakok eléggé le vannak maradva, a BCEhez és a BGFhez képest, de persze nem tudthatom miután ne moda járok, de a statisztikák ezt mutatják. Egyébként, ha össze szeretnád hasonlítani ezeket a képzéseket egymással, akkor ajánlom figyelmedbe a felvi.hu-t. Ott van egy olyan, hogy felvi rangsor, ahol mindenféle szempotok alapján, a hallgatók, a tanárok és a munkáltatók megkérdezése után összehasonlítják az egyes intézményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!